Українська Манітоба
-
В кладовці
-
Немає чіткої рекомендації на які звернути уваги, бо у кожного різні пріоритети. Можете зайти на Yahoo Finance/ VettaFi і там є ETFs по секторах, можна подивитись ETF holdings і вибрати які компанії/ сектори вам більше імпонують : etfdb.com/etfs/sector/ Для прикладу: Technology ETF list QQQ для тих, хто вірить у відомі і знайомі для широкої аудиторії компанії (Apple, Microsoft etc.), а SMH - для тих, хто трохи більше цікавиться технологіями і бачить перспективи в цьому напрямку (Nvidia, TSMC, AMD etc.).
-
Питання до профі СІВС, якщо я вчасно оплачую мінімум пеймент (та власне куди більше за мінімум) з мене все одно стягують fee?
-
@banofbot
-
Тепер українці без віз зможуть побувати там, де колись були додо 🦤
-
Не знаю, просто зняло на рівному місці 6$ Хоча в мене все було закрито і поганшено до due date І я стараюсь зрозуміти за що зняли..
-
Ви гроші з кредитної картки не знімали? Може переводили кудись гроші з кредитки? Я знаю що RBC, наприклад, знімає $5 за зняття грошей з кредитки. Також ви можете написати або подзвонити в сам банк, і спитати напряму "чого зняли"
-
-
Ймовірно, це за зняття кешу. Стандартна плата за кредитку в СІВС знімається раз на рік, починаючи з третього року, і вона не залежить від заборгованості, це фіксована сума (за Visa Platinum $99 на рік)