Українська Манітоба
-
Походу Shaw дає норм ціну тільки при контракті на 2 роки. Я підключив Bell, хоча в моєму будинку у них доступна тільки низька швидкість. Але враховуючи знижку, гіфт кард та відсутність контракту я вирішив спробувати, і поки не жалкую. Приємний бонус: пінг в іграх суттєво нижче та стабільний у порівнянні з Shaw, якщо комусь це важливо (але не факт що у вашому будинку буде так само).
-
Так, дякую, я щойно собі замовила новий інтернет і мені запропонували трансфер від екс-провайдера і я обрала дату. Страшно переживаю тепер, що відбудеться в цей день, бо наче ніхто не має прийти, але я про всяк випадок поставила трансфер на свій вихідний. Це через 2 тижні, до цього часу має приїхати новий еквіпмент від нового провайдера, а якщо не встигне, що робити тоді? Ніяких інструкцій не прийшло, окрім звичайної реєстрації, відчуваю себе трохи розгублено. Що треба зробити, щоб перепідключення відбулось?
-
Не переживайте, значить інструкція буде разом з роутером 🙂
-
Це дуже круто
-
$50 - це тотал ціна за мобільний та домашній?
-
У них така психоделічна заставка на сайті, що я побоялась з ними навіть і зв'язуватись)
-
У мене так з Shaw теж двічі було) але я замовила Vmedia і вони все надішлють поштою. Тобто ніхто не прийде, ніяка жива людина
-
Зазвичай приїжджає tech і все з собою привозить, принаймі у нас так з Shaw двічі було 😁
-
Шікарно 😁
-
Якщо у вас кафешка під домом, ви могли б в принципі без інтернету вдома обійтись)
-
А, ну це трохи менше ніж моє споживання (на двох людей), тому варіант не для всіх. Але якщо одна людина, і без тв, то повинно вистачити.
-
реально? і на цій швидкості дивитесь фільми і в зум з ноута ходите? вистачає?
-
НІХТО БІЛЬШЕ НЕ ХОДИТЬ В УКРАЇНСЬКУ ПЕКАРНЮ! Як би називався той ролік 😁