Українська Манітоба
-
Однозначно дешевше. Але саме навчання більш інтенсивне. На останніх семестрах іде декілька проектів одночасно. В той час як в універі все розмазано на роки і досить часто кодити доводиться на папері, без реальної практики 🙂. Втім якщо ви хочете стати реально трушним кодером, майстром алгоритмів, то може універ буде кращим шляхом. Просто як на мене воно того не варто. І складні алгоритми це як вища математика. Можна вивчити, але використовувати майже ніде не будете 😃
-
Як колись будете міняти роботу, не лякайтесь 😁 Я перший раз як заповнювала це - була в шоці. Типу вік питати - не прийнято. Але запитають з ким ти спиш, з хлопцями чи дівчатами 🤦♀️ І взагалі в нас на роботі бенефіти покривають витрати на зміну статі 😁
-
Для когось QA це "вайті в айті", а для мене це passion 😌 Дуже сподобалося
-
Зараз просто роботяга на складі Для пр Бо нічого relevant не зміг знайти і закінчувалися гроші😅
-
Ви правильно зробили що пішли в університет, а не в коледж. Ви не знаєте що вам захочеться робити далі. Може підти в магістратуру, може на одну спеціальність, може на іншу. У вас буде більше можливостей після университету і в резюме університет виглядає солідніше ніж коледж
-
Ну я це за 2 роки в універі зрозумів С це канєшно класно Ну хоч php не вчили, дякую Але я не закінчив бо поїхав до Канади Тепер одною ногою пр і думаю що далі робити Точно не хочеться як деякі на моїй теперішній роботі 20 років провести😢
-
Окремі технології легше вивчити самому, згоден. Але для закладання основ програмування я вважаю, що краще все ж таки пройти через вищу освіту 🙂. Я бачив людей, що вивчались самі, знають сучасні фреймворки, але коли доходить справа до оптимізації продукту, вони взагалі не розуміють що і на якому рівні потрібно змінювати