Українська Манітоба
-
Ок. Вас влаштовує як злочинців відпускають? Вас влаштовують наркомани яких ігнорує поліція? Це ж все законно. Нічого проти законного. Вам подобається що 911 приїде лише якщо вас будуть вбивати, навіть якщо грабувати будуть ніхто не приїде? Чи це я знову щось вигадала?
-
Вітаємо, Pol'🇮🇱🇪🇺🇧🇪🇱🇹🇵🇹🏳️🌈🇪🇸🇮🇹🇨🇵🇩🇪! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Не знаю, я чекав дружину з роботи, і побачив як на перехресті де лікер стор запускали. Не великі, просто напевно хтось собі так захотів.
-
Це не постріли, це феєрверки запустили, бачив на власні очі
-
Ага, їм шухеру і зараз вистачає. Дайте тим хлопцям спокій. Аби живі хоча б повернулися.
-
Спочатку порядки у себе в дома :) Бо наводити у чужій країні свої порядки коли в дома бардак - якось не дуже
-
Може просто що більшість просто не помічає цих проблем?
-
Канада зараз переживає не найкращі часи, дай Боже щоб гірше не стало.
-
Як відпускають злочинців? Я ж питаюсь, якийсь приклад наведіть, а мені кажуть поговори з людьми. Поліція займається розповсюджувачами наркотиків, а не наркоманами, проблема в доступності синтетичних наркотиків, але це у всьому світі проблема, а не тільки в Канаді чи Вінніпезі. Ось вам лінк коли дзвонити 911: www.winnipeg.ca/police/services/reporting-emergencies-non-emergencies#accordion-when-to-dial-9-1-1-43041
-
Сирени віу віу когось повезли туда сюда і назад. Так і хочеця виїхати на темну галявину зорепад спостерігати(ніт). Давайте завтра попереливаєм із пустого в порожнє , от я бачу що було б спокійніше якби в манітобі було stand ur ground правило, а не оце тікай до посліднього