Українська Манітоба
-
Всім вечора Бережіть себе, я за книгою та серіалами
-
Так Як раз аргументовано Чому не треш 😂
-
1) Ну я тому знову і спитав, бо теж в часі заплутався кого та коли відпустили 2) Рейтинг відповідає, причини такого різні, складні мабуть Ця проблема дуже давно, просто резонанс кожен раз коли знайомих зачіпає, то зрозуміло
-
Те що їх відпустили, це вже чатівські легенди. Як і припущення, що то були індіанці.
-
Шкода. Дуже шкода.
-
Йшла кілька разів вдень і ввечорі повз Youth Correctional Centre. Здивувало, що немає паркану та решітки. Я так зрозуміла, це центр для неповнолітніх підозрюваних в злочинах. Але йти там було досить безпечно, не відчувала небезпеку. І поруч багатий район Tuxedo
-
Цікаво, чому тільки сьогодні ця новина зʼявилася у них на офіційній сторінці?
-
Там же було написано в повідомленні від полиціі, що їх затримано і висунуто звинувачення. Ви прочитали? Той, хто написав в пості на ФБ «відпустили, бо вони на своєй зємлє!!!» стриндів, виходить. Потім дивування «а чому ж це думають, що історія фейк?» - бо отакий брєд пишуть про «на своєй зємлє».
-
Herzing college?
-
Ось так і народжуються чутки про "відпустили бо на своїй землі". Дякую, що детально все пояснили, особливо для любителів додумувати та вчиняти істерики на фоні трагедії цієї сім'ї.
-
Воно все так. Ще й історія на ФБ і тут відрізнялась - там з машини жінка вибігла, тут з магазину. Але все ж. 9 днів і тільки сьогодні новина?
-
www.facebook.com/share/p/vtkcCvyf9QNJyU9C/?mibextid=oFDknk До речі, ще один хлопчик постраждав І виходить ледве ледве вижив 😢