Я подзвонив в поліцію в 3:20 і спитав чого немає опису цієї події, на що вони відповіли, що вони не розуміють про що я так, як я надав мало деталей. На що я сказав що знайду більше і передзвоню. Не знаю, що на них вплинуло, бо не тільки я дзвонив, але в 4:05 інформація була на сайті. В мене є декілька конспірологічних ідей чому так сталось і ні одна з них не відноситься до "корінних жителів", "вони на своїй землі" і іншого трешу який тут дозволяють люди, які втекли від кацапів, які придумують подібний маразм про українців.
Просто може бути банельне хтось не натиснув вчасно кнопку "запостити на сайт".
Я не маю зауважень до поліції, вони затримали злочинців після того як їх слід простив), і заарештували їх (мій однокласник кмс з боксу з розбитою головою, і співробітник з зламаною щелепою, довго будуть над вами сміятись якщо ви скажете, що в я Україні когось би заарештували) Перестаньте писати брехню, що поліція когось випускає бо вони певної національності чи ні, поліція діє згідно ззакону і той в кого адвокат зможе вийти на поруки швидше.
Згідно повідомлення ніхто нікого не випускав, "Fail to Comply with Condition of Release Order" означає що один з них був вже умовно відпущений, знову перестаньте писати не підтвердженні догадки, що це все роблять рецедивісти, якраз виглядає що перший хотів повимахуватись перед своїм "крутим" другом, якого вже затримували.
А тепер важливе питання до вас: якщо ви знали сім'ю, чого не переконали нас, що це не фейк, я щось пропустив, що хтось писав тут, що знає їх?
На мою думку сім'я буде потребувати допомоги, бо на одужання і відновлення хлопця може піти багато часу та матеріальних ресурсів, тому я сподіваюсь на вас можна покластись в тому, що ви допоможете їм створити GoFundMe сторінку, бо зараз якраз час коли інформацію про це буде в новинах і громада впевнена, що це не фейк?