Українська Манітоба
-
пам'ятаю, але я трохи параноїдальний олд скул і у мене немає ні ніяких pay, особливо після історії з монобанком, яку ми тут обговорювали, коли незрозуміло хто в Мексиці познімав всі гроші через цей гаманець)
-
Відправляю кожен місяць через Paysend з дебетної CIBC, комісії ніколи не було. Суми 100 - 500 дол. Ніколи не блокували 🤷♀️
-
Тут колись розказували про life hack з Apple Pay, щоб перекинути гроші з картки на картку але я так і не зрозумів як це робити 😄
-
Так є ж безкоштовні рахунки, якщо клієнт виконує різні умови банку. Або якщо є Imperial Service , Private Banking клієнт чи Wood Gundy. Тоді комісія не списується. Плюс якщо клієнту до 25 або для пенсіонерів, співробітників. Банку цього достатньо 🙂 комісія 6,95/міс - не така вже і велика :)
-
Та я привикла до нього. Не так і багато відправляю. Проблем ніколи не було. То і не міняю 🙂 Я з тих людей що не люблять щось змінювати, якщо старе працює 🙂 Тим більше зараз, коли приходиться змінювати все в своєму житті. Менше стресу ☺️
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/opening-your-fhsas.html
-
якщо ви задовільняєте умову: You did not live in a qualifying home (or what would be a qualifying home if located in Canada) as your principal place of residence that your spouse or common-law partner owned or jointly owned in this calendar year or in the previous 4 calendar years
-
Стрьомно це... Які він має різони ніхто не знатиме крім нього. Як варіант: Хоче мати кеш 😈 Стрьомно це.... Одна справа - відвезти авто до знайомого шопу щоб його там відремонтували та заплатити за ремонт Інша - дати гроші, а потім чекати телефонний виклик від мрі на питання клайму, який, як ви думали, порішали за кеш Вирішувати вам
-
Про договір не знаю, певно якогось юриста треба. Але моєму чоловікові на роботі розповідали, що була бабця яка заспокоїла, типу розберуться все буде добре, (подробиць нажаль не памʼятаю) , а потім прийшов запит від MPi і її слова, що нічого не памʼятаю. Цікаво що якщо це Ваша провина, то на його страхуванні я так розумію це ніяк не впливає, тобто дивно що він цього не хоче. Мутно.