Українська Манітоба
-
Потрібна думка. Як коректно обривати небажане спілкування з канадцями? До мене чіпляються люди просто на вулиці зі своїми розмовами ні про що, хоча я: а) в навушниках, б) в темних окулярах, в) з обличчям, яке якісно транслює «аташол». У мене було два епізоди за останній місяць, в першому я сказала, що не розумію англійською і вдягла навушник назад, всім видом показуючи, що я не в настрої до розмови, але чувака це не зупинило, він почав пояснювати мені по складах 🙄 а щойно на Осборні до мене підійшов якийсь дід, який просто сходу такий: я Шелдон, ви з України, де ваша сімʼя? Я аж завмерла, кажу, чому ви питаєте? Він: ну просто, так де вона? Я не хочу видатись грубою, але це переходить всі межі адекватності і сильно порушує мої кордони. Я ледве стримуюсь, щоб не послати прямо в таких випадках, і коли люди так себе поводять, мені все одно, що у них не було поганого наміру. Але я не хочу нікого ображати, правда. Як це коректно зробити, м?
-
О, і я щойно звідти)
-
Так ваші друзі ровесники) а мені 34 і я вже на федеральному етапі отримання PR, мені немає потреби вирішувати це питання так 😁
-
😁😁😁
-
You never know, ми скоро їдемо на весілля до канадських друзів, їм по 65 🙂
-
Бути такого не може, там же рахунок потрібно не безкоштовний відкривати.
-
Навряд чи діду в його 135 це цікаво 😁
-
Sorry, I have a boyfriend 😄
-
А нормально сказати, що тобі не comfortable, якщо людина просто щось невинне таке розповідає і її єдина провина - що вона просто влізла в мить прослуховування підкасту? Сьогоднішнього гая не берем в розрахунок
-
Ну що ви діда так взяли і списали 😄
-
Ой дякую, це от мені дуже знадобиться при розмовах з сектантами! Теж багато їх зустрічаю тут і кожного разу не знаю, як зупинити
-
Нормально. Я так схоже казав до зовсім незнайомих людей, які запитували про Україну і дуже хотіли знати персональні деталі, а не загальну ситуації. Можна сказати трохи м'якше Thank you for your concern. It's a difficult time, but we're managing as best we can. This is a painful topic for me, so I prefer not to talk about it.
-
Я хочу подивитись на вираз обличчя цього чоловіка після такого тексту 😄