Українська Манітоба
-
Скажіть будь ласка усім в чаті що за робота та умови А то можна подумати що ви спамер
-
І ручку і зошит. З ноутбука зручніше, але і в телефоні можна відкрити усі програми. Тому беріть усе. А далі визначитесь
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Вони є онлайн усі.
-
Я без ноутбука ходила, вчитель транслює потрібну інформацію слайдами на дошку. Видає паперові копії потрібної інформації. Ручка і зошит.
-
Прийти без запису, стати в чергу. Інколи черга велика, інколи ні, як пропадете. Якщо у вас багато різних документів, то треба чекати тиждень, поки затвердять. Якщо один короткий маленький документ, то це значно швидше. Вони працюють тільки до 12-13 години, тому треба приходити зранку.
-
Всім привіт. 15 серпня загинув Володимир Лисак – мій колега і гарний знайомий з Житомира з яким я працював у Приватбанку. Вова долучився добровільно до лав ЗСУ в травні поточного року. 2 місяці був на тренувальному навчанні, а потім приєднався до лав 3-ї штурмової бригади. У Володимира залишилася дружина і двоє дітей в Житомирі. В кого є можливість долучитися до збору дружині – Мар’яні, буду вдячний. Карта Монобанку дружини (Мар'яна Лисак) - 4441111136851510 Посилання на ФБ Вови: www.facebook.com/profile.php?id=100015046157279 Посилання на пост про загибель та збір коштів дружині від його товариша, колеги та кума: www.facebook.com/share/p/YrmsM1heZ5e4ZCBV/
-
Скільки коштує відвідувати кадетів авіа?