Українська Манітоба
-
Я коли здавав так боявся перевищити у шкільній зоні, що в мене 3 non-critical помилки за надто повільну їзду було🤣
-
Файно дякую
-
«Хлопців до школи» вказує на те, що вам треба до середи підстригти. Значить, ніхто із відомих перукарів вас не візьме, бо запис на місяц вперед. Та вам мабуть і не треба ті «відомі перукарі» для хлопців. Висновок: йдіть в найближчий Ultracuts та ц все, там принцип walk-in, апойнтмент не треба.
-
Дуже дякую. Я маю, сам такою стрижусь, мені б хлопців до школи підготувати
-
Так а за шо карати ? Ви працювали з 15 серпня по сьогодні? Насправді не все так просто.. багато залежить від того шо в вас написано в контракті. Але те що тут звільняють без попереджень - це доволі часто
-
Усім привіт. Маю таку ситуацію: Сьогодні вранці чисто випадково взнав(коли прийшов на офіс вияснити чому не працює карта пропуск) що я був звільнений ще 15 серпня. Ніхто мене не попереджав взагалі хоч за день. Можливо в когось була така схожа ситуація? І що робити в таких випадках, може слід за таке покарати юридично якщо це було не законно
-
Всім привіт. Порадьте перукарню в районі North Kildonan, треба хлопців постригти.
-
Кому цікаво компанія GNB Global шукає працівників. [email protected] - це імей відділа кадрів
-
Від всього сердечка дякую всім за рекомендацію Pembina Endodontics! Моя клініка змінила рефер, сьогодні подзвонили звідти і буде у мене консультація за $120 замість $460 ☺️ не знаю іншого чату, який би економив стільки грошей)
-
Всім доброго ранку. Порадьте, будь ласка, де краще заправити кондиціонер в машині ?
-
Я думаю, що на indeed буде указана мінімалка. Тому краще ходити по пекарнях і розмовляти на місці. може пошукайте в тіктоці. Типа, пропишіть в пошуку “bakery winnipeg” або “Winnipeg cake shop” тобто пофантазуйте. Зробить список з адресами та ходіть по цим закладам)