Українська Манітоба
-
Тому що для таких послуг є розділення по територіальному принципу обслуговування. Манітоба належить до Консульства України в Торонто. А от подати документи на паспорт можна будь-де
-
Краще побережіть життя дитині😿 Коли виросте у років 16 вже зможе сама вирішити, чи потрібне їй таке «щастя»
-
Це і сумно, що вони навіть не намагаються це зробити непомітно, бо ніхто не присоромить навіть.
-
Із Мвнітоби - то лише у Торонто треба
-
А від кого ховатися?🥴 Поліція нічого не зробить. 99% людей теж пройдуть мимо, бо потім їх ще посадять🌝
-
Всюди є крадіжки, але так як крадуть тут в магазинах, навіть не намагаються ховатися, такого я ще не бачила 🤷🏻♀️
-
До речі, це ще один приклад про крадіїв в Україні, до того що я писала зранку про магазини. У кожного з нас серед знайомих є приклад, або вкрали гаманець, або сумку порізали і т.д. Порахувала, у мене таких прикладів 6 - у мене в маршрутці витягнули гаманець ще у студентські роки, у моєї подруги порізали сумку, у моєї мами вирвали сумку з рук посеред білого дня, ще у однієї подруги витягнули телефон у маршрутці. Також на моїх очах цигани витягнули гаманець у перехожих на вулиці, і ще раз намагалися витягнути речі з рюкзака людини, яка сідала у автобус, я бачила на власні очі(. Так, виносити в наглу їжу з магазину, як на відео вище, то я такого не бачила. Плюс у селах, де хати і з власниками, і без власників якийсь час - винесуть усе, що погано лежить, при чому часто винесуть свої ж односельчани, а не якісь зальотні. Так що якось так з крадіями і їхніми методами у всьому світі.
-
Дуже дякую! я вже дізналась, що різниця тільки в ціні
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨ весілля / розпис / Вінчання Сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі (перший тортик, newborn, Таїнство Хрещення) Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
Які тверді принципи!
-
Дякую