Українська Манітоба
-
Зараз мобільні оператори ніби всі мають тарифи $34 за 20-60гб (мені достатньо 20гб на місяць, тому для мене ці пропозиції однакові). В мене koodo, спочатку теж був тариф $34, потім вони запропонували просто так перейти на $30 і заодно збільшили дату до 60 гб. Можу дати реферала, буде знижка $5 на півроку. А хто хоче спіймати гуд діл, рекомендую дочекатись чорної п'ятниці і перейти до того оператора, який запропонує привабливу ціну (благо тут перехід відбувається легко і швидко). Щодо домашнього, то у vmedia був тариф $30 за 75мбіт, я хотів підключити, але їх нема у моєму будинку. Підключив белл за $50, який насипав додаткових знижок на $340, тобто в перерахунку на рік я плачу десь $25/місяць. Чому рік - тому що планую дотягнути до чорної п'ятниці через рік чи іншої акції і перейти знову (хоча ще не впевнений).
-
Я прям прочитала все. Там мова про цілий ряд змін до законодавчих актів, і єдина зміна, де взагалі слово indigenous згадується, це про помʼякшення умов посадки за ґрати коли людина (youth) порушила bail. Тобто, випустили на bail (на поруки) з умовами, а людина взяла і хуліганство вчинила, або не явилась в суд на назначений час тощо. І от indigenous, бо вони частіше за всіх походять з середовища, яке на них негативно впливає, порушують умови bail найчастіше. І оці зміни дозволяють судді дивитися на індивідуальні обставини кожного випадку, а не автоматом «порушив bail - в тюрму». Суддя так може чинити і з нейтівами, і не з нейтівами. Ваші слова: «зараз діє закон, що нейтів піпл, вони є ображені життям, і все що вони роблять, то із-за травми поколінь» НЕМА такого закону )))
-
Не думаю що це спам але напевно вам видніше.
-
Нормальний. Чомусь тільки нейтівів випускають через 2 місяці затримки після збройного пограбування чи побиття людини до реанімації. Чи вбивство, як це було на лінії Блю, коли малолітні закололи малолітню. Чи сидить той, хто вбив українця в автобусі. який їхав на роботу зранку? Я знаю, що був засуджений, але чи досі сидить?
-
Це є, і буде, і не тільки в Канаді
-
У мене виникла така думка, можу помилятися, що це не попустітельство, як ви написали, а таке дійсно сприйняття у канадців - воно їм прищеплюється і виховується ще зі школи, ставлення до корінних народів, до усіх народів, виховання в дусі толерантності і т.д. Жодний офіційний захід, навіть електронне листування багатьох організацій - всюди не обходиться без acknowledge Treaty 1 і т.д.
-
А, дякую, зрозумів
-
У суперсторі та валмарті є поліцейські - не завжди але є - вчора друг працював на макфілліпсв
-
Я не про це, я більш чого такого не бачив всюди, в супермаркетах виносять Чи там не вигідно?
-
О, я вірно зрозумів
-
Багато і затримують. Це те саме говорити що в нас погана прикордонна служба бо наркота не щезає 😀
-
А там не про молодь? Малих, ну їх відпускають
-
Тоді всіх би злодіїв затримували до поліції 👀
-
Цікаво спамера заспамити 😂