Українська Манітоба
-
Поїхати працювати професором університету на постійне місце роботи - це дуже добра робота. Я знаю українку, яка після життя в Торонто та навчання у Гарварді поїхала працювати професором історії до університету Саскатуну через те, що її спеціалізація була затребувана саме там. І вона щаслива, бо знайшла це місце. Добра зарплата.
-
Знаю одну дівчину, яка купила 2 квартири в Києві на розкладах Таро (вона фанат Таро і вивчає їх просто цілодобово) 😁
-
Чесно кажучи, я от цього не розумію про «не можуть заробити». У них як у покоління Z для цього набагато більше можливостей, не хочеш ходити на роботу - супер, створюй щось, роби стартап, залучай інвестиції, веди блог, малюй в фотошопі чи Midjourney і продавай свої пікчерзи, знімай ютуб, качай прес і викладай це в інсту, та просто розмножуй котів і продавай їх, купу всього можна зробити, якщо реально хочеш чогось іншого. 20 років тому таких можливостей не було, тоді свій прес на полароїд максимум можна було зняти і надіслати поштою в конверті. Тобто ідея про «працювати з 9 до 6» віджила своє, це зрозуміло (і в цьому дівчина на відео права), але є інші можливості, їх повно, питання тільки в твоєму ресурсі
-
Тому і кажу, що в США те саме, що й в Канаді. Єдиний плюс США як на мене-це різноманітність клімату.
-
Це просто я заспокійливе пью
-
Це проблема не тільки Канади, я не знаю жодну країну, де можливо було в працювати в супері і самостійно жити.
-
Це не так, в штатах дуже багато нелегальних мігрантів, які готові за три копійки працювати
-
Це не зміниться, хіба щось радикальне станеться
-
Ну і розповіді та відео в соціальних мережах про успішність та швидкі гроші теж роблять своє :)
-
Success comes with time and failure :)
-
💯. Моя дочка також таке каже, що дуже зараз важко молодим людям зводити кінці із кінцями. Вона парттайм працює і паралельно вчиться, і бачить, що її друзі у дуже різних фінансових ситуаціях. Дехто просто на воді та хлібі (дешевому фастфуді) реально живе, бо не можуть заробити достатньо грошей. Особливо, якщо батьки не підтримують фінансово. Також дуже багато молоді є фінансово неграмотні, і це приводить до певних наслідків.
-
Можливо це новий gps локатор potholes ?)))
-
Все правильно вона каже. Я покоління Y, але ідея працювати просто заради того, щоб працювати, на мене теж навіює апатію)
-