Українська Манітоба
-
У білій панамі? 😜
-
3D printing services
-
Доброго дня! В пошуках садочка для дочки (2.4 рочки). В державних садочках місця поки не знайшли, збираємось в приватний. Написала у фейсбуці в тематичних групах, отримала кілька відповідей. Збираємось поїхати познайомитися. Тепер питання на що треба звертати увагу? Мають бути всі оці criminal record та child abuse check, а що ще? Як взагалі ці садочки контролюються? На що я маю право? З ними укладається договір? Так страшно незнайомій людині залишати дитину.
-
Я за білкою спостерігав теж
-
The best co-driver
-
Привіт, де я можу дізнатись про проходження ярмарок на яких я можу продавати мій handmade, дякую
-
Менi подобається Plessis veterinary hospital, але ось зараз подивилась,що вони не працюють в недiлю. На сайтi написано,що вони are equipped to handle wide variety of medical conditions, including emergency. Доброго вечора всiм🐴🍀 Сьогоднi нестерпна жара 🙄
-
Футбол у всьому світі, або майже в усьому світі, найпопулярніший вид спорту у дітей. Бо він найдоступніший і найдешевший. В найскромнішому варіанті вистачає двох людей, чотирьох камінців чи патиків, встромлених у землю, і пластикової пляшки)