Українська Манітоба
-
Добрий ранок! Нагадую, що семінар про страхування та захист родини відбудеться вже сьогодні, 22 Серпня о 19:00 за Альбертою та о 20:00 за Манітобою. Чекаю на вас! Ось посилання на реєстрацію, якщо ви ще не зареєструвались. us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0vcO6hpzwiGdK0eN9dnQ_TMCYryng2AeRJ Реєстрація обовʼязкова
-
Хто живе в районі Grant Park - нова заправка Co-op має -3 центи на літр бензину на честь grand opening. Від сьогодні і по August 28. -3 центи від ціни, що на цифровому табло, тобто зараз 133.9 (хоча на табло 136.9. Не питайте, чому, я не зможу пояснити наш маркетинговий геній ))) ) Просто FYI. Не реклама ))
-
@banofbot
-
Здається бот зламався
-
@banofbot
-
Ще є ось така опція, якшо ви на андроїді
-
Зменшити рахунок не захотіли. Зупиняти data після її використання не хочуть. Я змінила на іншого оператора де є data stop. Спробую писати в сервіс, але менеджер сказав що шансів немає. Він довго говорив по телефону. Прийдеться платити. Тепер усім закажу, що Rogers не дає data stop і не попереджає основного платника рахунків. Я власник ліній, платник, але мене попореджати не варто. Дякую, трохи мене спамятали.
-
Я теж питав стосовно всяких приколів до пива. Кажу, чому багато хто п'є пиво, але взагалі без нічого. А вони дивляться на мене як на марсіанина. Тобто вони йдуть кудись, можуть замовити щось поїсти, а потім тупо гутарять то пиво без нічого. 😄 Але коли я їм розповідаю про солену рибу, то вони аж кривляться 😄
-
Як я вас розумію )) Я ухожу їсти тараньку в іншу кімнату, бо у канадця досі око сіпається, незважаючи на багато років спостереження за українкою в звичному для неї режимі споживання пива )) Пиво пʼє просто саме по собі, без нічого вприкуску 🤷🏻♀️ Не шарять ))