Українська Манітоба
-
Ні, цього разу поруч з домом, більше ніяких історій про fight з неадекватними істотами в downtown 😄
-
З тих хлопців, що я знаю, від 23 до 30. З одною дитиною. За квартиру платять від 1200 до 1500. Так, визнають, що важко, деколи беруть підробіток, якщо є можливість. Але сильного скиглення не помітив.
-
Пане …, інформую Вас, що нам сьогодні зателефонували з ще одного садочку 😄
-
все одно дивно, що аж на весну, бо ще зима ж є, але можливо вони по кількості людей в вейт лісті дивляться
-
Це дорого. Або у вас якийсь неймовірно складний випадок і він купу часу потратив та багато знімків зробив. Я якось раніше писав про досвід лікування моєї дружини в Pembina Endodontics. Здається, тоді ви теж долучалися до того обговорення. В ендодонтів саме лікування дороге. Але за консультацію ми платили 120 чи 130.
-
А хоче це ж тільки починаючи з середнього рівня, а попередні можуть бути всі загружені вже
-
Хм, ось на осінній семестр розклад
-
Це 10 стейків . Це якщо самому готувати . Тут треба розуміти, що люди їдять по різному . Ось коли хтось пише « ні в чому собі не відмовляю» . В моєму розумінні це як ото з унесених призраками (картинку додаю) . Та так кожного дня . Є люди , які дійсно мало ідять. Вони той персик понюхали - вже наїлися . Одну цукерку з коробки взяли- обжерлися. Ложку варення - та вже кома . І я розумію , що воно ж «ну я ж не жру як свиня , то фрукти то овочі , якесь мʼясо та риба» . Але якщо порівнювати з тими , хто дійсно мало їси - то тут все на свої місця встає .
-
Ну в мене в Scotiabank є pie chart і там окремо groceries для магазинів і dining для takeout Тому я досить впевнений в тій сумі
-
Air canada/west jet