Українська Манітоба
-
Я не читав що писали самі жертви Я допускаю що мабуть понаписували багато дурні від шоку І не виправдовую це Але я людина яка вибачте, не дуже толерує оці лайки про мову, або про національності , особливо якщо вони не мають відношення до випадку як такого В людей явно був шок Ну не будемо продовжувати))
-
Якщо не плутаю, то тільки до 11 років free
-
це не так. Тут нічого спільного з «їх земля» немає.
-
Таке було, є і буде: www.ctvnews.ca/world/oklahoma-judge-rules-a-man-who-wrongfully-spent-nearly-50-years-in-prison-for-murder-is-innocent-1.6696857 Але це не привід відпускати злочинців після кількох скоєних злочинів, бо вони «створюють навантаження на систему».
-
Ну ось подивіться, це якраз пост про цей випадок. Failure to comply x5, Aggravated Assault x2, Possession of a weapon x2
-
Якась така логіка, що чим більше їх відпускають, тим більше вони відчувають себе безкарними
-
Його не могли не випустити Малеча йопта 😒 А така малеча що просто жах
-
Читаємо вік Я ж про це Це біда
-
Я щось писав проти first nations ? Це ви в купу мішаєте їх і емігрантів з Індії. Мавпуючи WASP , каятись перед всіма не білими без розбору. Для них в цьому є хоч якась логіка (типу каються за колоніальні злочини), яка в цьому логіка для емігранта українця ? Який без статусу , але вже апріорі щось винен такому самому тимчасовому працівнику індусу
-
в кожному такому пості більше іксів ніж в середньостатистичному математичному рівнянні
-
Там коли зачиняєшся в туалеті, то скло стає непрозорим. Це я таке в одному ресторані закордоном бачила. Ми з начальством і коллегами пішли. Думала, що я відстала від життя, що туалети тепер прозорі (я не зачинилася). Коллеги потім з мене реготали. А ще гірше — начальство
-
Завтра всі в парк 😁