Українська Манітоба
-
Я маю питання. Якщо я правильно зрозуміла, жінка вирішила полежати на дорозі вночі, водій не помітив і переїхав її. Тепер люди бунтують хочуть його посадити. За що? Якщо вона літералі розляглася в місці де цього робити було не можна і де скоріш за все була обмежена видимість бо це блін міст. winnipeg.ctvnews.ca/vigil-shuts-down-harry-lazarenko-bridge-1.7021172
-
Кілька тижнів тому була ситуація. Стою на перекурі, дівчина з фірстнейшенів(не з бомжів і нарків) питає цигарку, даю. Стоїмо про погоду розмовляємо. Вона видає всі люди браття і лізе із обіймами. Це всі жінки тут вважають українських чоловіків легкодоступними?
-
Вітаємо, Sofa Kharkov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Find this account, add it, register an investment account and complete real-name authentication, then you can apply for $200. Search for the Telegram account yyw2852
-
Вітаємо, Visserslav! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А ви що, не впізнаєте ? 🌚😃 Для мене раніше теж було загадкою , як люди за кордоном впізнають національності . Але все приходе с досвідом. Пропрацювавши другий місяць у сфері туризму , вже міг сказати з якої людина країни , навіть якщо вона лежить на животі на пляжі та засмагає 😅
-
Не бачу проблеми. Обираєте для себе найзручнішу фармасі. Все ліки отримуєте там. Я 2 роки вже тут, і мене фармацевти знають у моїй. Іже не питають Ім’я. Якось повз проходила, а вона питає, чи я забираю спрей для дитини сьогодні, про який я забула 😅
-
мій чоловік- не українець, але майже завжди впізнає наших: " Look, this lady/guy must be one of your people". 😊 Якось мені в магазині якийсь літній пан махає рукою:"Hello! How are you? Are you from Ukraine?"- кажу, так, а що, дуже видно? (а я до цього багато років закордоном прожила, думала, вже стерлася ідентичність😆) - O, так! Українки завжди з рюкзаками і дуже ретельно все розглядають на полицях😂