Українська Манітоба
-
Всім привіт, хто підкаже. Хочу закрити рахунок у польському банку, моб.додаток вимагає вказати новий рахунок, куди переказати залишок коштів. Формат не дозволяє вказати жоден новий рахунок, крім польського же (який у мене єдиний, і я його закриваю). Хтось стикався?
-
Просто охайні місцеві не лазять по вулицях і автобусах)) всі кому не байдуже до свого зовнішнього вигляду достатньо заможні для покупки авто )) Тому охайна і чиста людина завжди виділяється на зупинці чи в автобусі. В нормальних магазинах подалі від громадського транспорту-це не так кидається в очі
-
Та взагалі пофіг , насправді) Хто як хоче ))
-
Таке сама ситуація була, я думаю у вас залишились якісь знайомі в Польщі і попросіть щоб вони дали свій рахунок і вкажіть його (в мене тоді вже не було грошей на польській картці, тому проблем не було 🙂)
-
Якісь дві копійки в мене були і я не змогла закрити рахунок, і потім ще знімали за сам рахунок кошти. Декілька місяців боротьби з закриттям, перевели мені друзі рівно до копійки гроші за обслуговування рахунку і потім через місяць вже закрили. Шукайте кому на польський рахунок скинути кошти.
-
www.instagram.com/reel/C-n7WnySSdw/?igsh=bXFndGY5a2xqdHZ6 З 15 вересня в фейрмонт готелі знову кожної неділі буде проходити afternoon tea, дуже класний та цікавий експіріенс для дівчат мабуть більше Тема змінюється в залежності від вистави яку показують зараз в театрі, зараз це Alise in wonderland тому тема бранчу буде така.