Українська Манітоба
-
на Wealthsimple можна відкрити тільки Managed RESP. Тобто ви не зможете контролювати набір фондів та акцій у портфелі. Зможете тільки обирати ризик. Questrade має і те, і інше. Нагадаю мій реферальний код 685613386469151 на Questrade, який принесе вам і мені $50.
-
на Wealthsimple можна відкрити для самостійної торгівлі TFSA, FHSA, RRSP та звичайні інвестиційні рахунки. Щодо рахунку на освіту, то на Wealthsimple тільки опція managed RESP. Тобто ви не зможете контролювати набір фондів та акцій у портфелі RESP. Зможете тільки обирати ризик. Questrade має і те, і інше. Нагадаю мій реферальний код 685613386469151 на Questrade, який принесе вам і мені $50.
-
Деривативы
-
Так, я відчуваю що тут багато хто переоцінює свої можливості по "швидкому" вивченню як працюють фінансові ринки і втратить інвестиції. Це величезний сектор де навіть найкрутіші професіонали з роками навчання та досвіду не гарантують більше ніж 10% річних. Можуть заробляти, так, але не гарантують. Тому для новачків краще поки покладатись на професіоналів. І навіть не для новачків. Спершу спробуйте хоча б рік на practice accounts побавитись, використати різні методики (turtle trading, day trading etc), і що підійде саме вам і чи будуть результати взагалі. Якби усі ті тік токери чи блогери дійсно були такі успішні як вони говорять і могли так швидко когось навчити, то інвестиційні банки б не заробляли свої мільйони;-) Бережіть свої зароблені гроші
-
Теж хотів порадити почати з practice account. Його за пару хвилин можна відкрити майже в кожному банку. І тільки після багатомісячної практики і відпрацювання власних стратегій переходити вже на реальні гроші. І то, швидше за все, перший час будуть втрати, бо тримати дисципліну з реальними грошима набагато важче.
-
Ось добрий старт: Howthemarketworks
-
Тонування автомобіля: якість, широкий вибір плівки Тонування автомобільних вікон – це не просто естетичний тюнінг, а й функціональне рішення, яке забезпечує комфорт та безпеку водія та пасажирів. Якісна тонувальна плівка захищає салон від яскравого сонця, зменшує відблиски, підвищує приватність та створює відчуття затишку. 4313887985 Mykola
-
www.instagram.com/reel/C_kpor-NDmE/?igsh=bmV6ZmxldXlmMTBq Народ подивіться цей пост, на торонтовському фестивалі планують показувати фільм «руськіє на войнє» про те які кацапи бідняжки що вони воюють і вбивають українців треба в аккаунт tiff в інсті написати якийсь коментар з протестом, це якийсь тупо сюрреалізм 🤯🤯🤯
-
Картопля у Волмарті цього тижня 🔥 Порада: якщо у вашому магазині немає в наявності, бо розібрали, при замовленні онлайн обирайте опцію заміни в разі відсутності, вам покладуть іншу за тою самою ціною
-
виключно через електронну чергу