Українська Манітоба
-
я все ж таки пішла в банк, вони підняли ліміт до 3000$, але проблема не в цьому, просто дебітовою карткою не можна розплатитися на сайтах та у додатках..🥲 коротше, поїхала до епл стор, вони сказали придбати подарункову картку на цю суму, і нею заплатити за ноут. Гроші ще не знялись, але консультант сказав, що все добре, і мені прийде смс щодо транзакції
-
Був у мене чудовий досвід купівлі ноутбука в Memory Express за допомогою укр картки в USD. Зняв ліміт з картки, заплатив онлайн, а потім магазин скасував трансакцію і повернув гроші, бо іх система не приймає дебітову картку іноземного банку. Їм потрібна була лише "расово чиста" канадська кредитка для онлайн оплати. Після того поїхав і оплатив канадською дебітовою в магазині.
-
Дочка англійську швидко вивчить, а щодо матеметики то можу завтра показати екземпляри
-
Я працюю в школі можу вам розказати якщо цікаво. Провіряють математику і англійську.
-
Гроші з людей збирає?)))
-
Я звичайно може не шарю по життю - але цигарки не вважаю за необхідні речі, той хто палить - нехай заробляє щоб палити, або не палить - на що цей базарний двіж???
-
Ви вже писали це в 3 різних групах пару днів назад….
-
Можливо, працюють люди