Українська Манітоба
-
Мені останніх років 15 цікаво вивчати і слухати різні діалекти української мови.
-
Доречі, а Ви переглядали відео про діалекти української? Колись тут посилання скидала
-
Блін Сама написала А тепер халви захотілось 🙄 Її можна десь тут знайти?
-
А мені так було цікаво із бабусею своєю вести бесіди Ми, її внуки (а нас у неї було 12 аж), так сміялися, коли вона ото «калідор», «охвіцерь», «хальва», «сахарь» «когут» і т.д. 😅ніби і розумієш, але вона так ще вимовляла цікаво)) В нас так майже ніхто не балакав
-
Та хоча б якусь тепер 😭
-
Нє, Кіровоградщина Колиска сучасної класичної літературної української мови… Але оце іноді таке в неї бувало, шо аж капець)))
-
🗓️14.09( Субота)9:00pm-2:00am Чекали? ❤️Ми повернулися! Готуйте танцювальне взуття та настрій, бо Наші Люди знову збирають усіх на першу осінню вечірку!🔥 Цього разу ми запалюємо під вибуховий мікс українських та зарубіжних хітів, які не залишать вас байдужими!🔥 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-2:00 Dj Noise Гарантовано: багато танців, посмішок і шалена енергія осені! До зустрічі на танцполі!❤️
-
Дякую ☺️
-
У мене вже є добрий запас чаю 🥰 Так шо із цього приводу я не буду нити декілька місяців ☺️