Українська Манітоба
-
Україномовних немає
-
Саме для нюкамерів немає. Є наприклад, для студентів чи молоді до 29 років. Якщо наймаєте на роботу студента на літо, то уряд буде компенсовувати зарплату у розмірі мінімальної зарплати. Тобто, якщо ви - роботодавець, взяли студента на літо (три місяці) на 17 доларів на годину, то уряд вам потім компенсує 15.30/год. Колись в Онтаріо були податкові кредити для роботи для ньюкамерів, але це було понад 10 років тому
-
Доброго вечора. Може хто порекомендувати оптику щоб був ремонт оправ. Потрібно вирівняти окуляри. Може хто допоможе без оптики?
-
Та якби прийшов ))) я б не вияснив те все) Я б і не знав навіть якби сьогодні не вирішив скористатись картою ) (В першому листі вони дійсно обіцяють відправити пін окремим конвертом, але як завжди шось пішло не так 😁)
-
Я вже навіть не так нервую як в перший рік «співпраці» з банками тут 😂. Єдине чого дуже шкода , це годин які будуть потрачені на звінки так званій «підтримці» ..
-
Мені в один день 4 конверта прийшло)) з картою .. але піна серед них не було )
-
Навіть не хочу перерахувати всі випадки коли мені доводилось звонити .. будем рахувати шо я не везучий . ( або просто тупуватий 🙂)
-
Думаю тут якраз навпаки - пощастило вам . Бо якби все працювало гуд , то не було б таких годинних черг очікування на звінки в кастомер сервіс.
-
Це на перший погляд. В дійсності любий роботодавець тратить багато зусиль щоб навчити нового працівника - навіть найкращого спеціаліста, адже у кожній компанії є своя специфіка. Відповідно на це тратять час та зусилля існуючі працівники, які б в цей час могли вже просто працювати. Тому багато працедавців з цим не хочуть навіть заморочуватись, і саме тому і існує така програма заохочення
-