Українська Манітоба
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨ www.instagram.com/an.mua8?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
youtu.be/2TqtNB5XSUM?si=D_As2Ie-N2pVMZqq
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Не знаю Questrade відкрив рахунки но так і не зміг відкрити forex, акції були, а ось forex намагався відкрити але окрім демо на 30 днів реальний рахунок не відкрило. Може я тупенкій. Але обрав для ризикованого ринку CMC Markets Canada. Зараз відкрив демо, гляну якщо вийде, буду шукати куди витратити мільйони доларів 😂😂😂😂 П.С Questrade - не є прямим постачальником даних forex. Там постачальник SaxoBank і forex платформа також SaxoBank
-
В США так само. Мультикультуралізм. Слід визнати що це дуже ефективна модель. Кожен живе зі своєю культурою і традиціями, і ніяких заборон. Головне платити податки і бути толерантним.😄