Українська Манітоба
-
Дякую за відповідь. Чи правильно я розумію, що після поповнення кредитки на цю саму Amount due, або суму вище, інформація в мобільному додатку не оновлюється, проте воно зараховує її в будь якому разі?
-
-
Вітаю спільнота! Питання стосовно користування кредитною карткою CIBC (можливо це стосується загалом банківської системи Канади - 🤷♂️). Кредитка має due date, amount due та min payment. На днях я переніс необхідну різницю з дебітової картки на кредитну, і начебто credit available був повний. Я продовжував користуватися кредиткою, поки ті платежі висіли у статусі pending, після чого банк прислав на пошту нагадування про min payment due. Питання: як саме працює оплата кредитки? Які правила для того щоб не зашкодити кредитному рейтингу? Складається враження, що потрібно за ~тиждень до due date оплатити картку в нуль, і потім не користуватися до поки всі платежі не пройдуть pending, але ж це сюр...
-
Андрій, а де я знаходжусь?😂 напевно що в Канаді, це означає, що доручення на продаж я також роблю тут і відсилаю в Україну. А в Україні в сервісних центра просять апостиль/легалізацію.прочитайте уважно що саме я пишу
-
Тепло це є частина hydro. Туди включена електрика та газ. З власного досвіду платили за 2-кімнатну квартиру близько 60-70дол на місяць за тепло і електрику. Тепло було від електричного котла. В 2-кімнатному будинку платили вже близько 150 за електрику та газ. Тепло було від газового котла.
-
Якщо комусь потрібна інформація про шкільну систмему в Манітобі (особливо старші (highschools) в м. Вінніпег) звертайтесь. 📚Не зможу допомогти «стати вчителем» в Канаді - вся інформація є онлайн
-
Залежить, що саме вам сплачувати треба.
-
Бо це ловкост авіалінія.
-
дякую
-
дякую.
-
Доброго дня! Хто небудь замовляв білети через фірму flair airlines мається на увазі вже по Канаді? чи якась надійна фірма? Дякую