Українська Манітоба
-
Я із іншого боку сцени частіше
-
О, який гарний срачик, обожнюю тих, кто критикує не суть, а зовнішній вигляд Давайте нам ваші фото з роботи, і ми вас теж покритикуємо і зробимо висновок по вашій зовнішісті про ваші професійні skills
-
Я з дитинства відвідував багато оркестрових концертів класичної музики. І був на декількох концертах присвячені саундтрекам. Мав змогу порівняти як слухач.
-
Нам колись на муз. літ-рі казали, що всі сучасні мотиви можна знайти у томах ДТК 😅
-
Ви багато із цих саундтреків грали?
-
Усі ці саундтреки від початку пишуться сучасними композиторами для оркестрів. І багато з цих мелодій не відрізняються по складності виконання від класичних.
-
Я не про це писала трохи І Ви безперечно праві, є шедевральні музичні твори із кінофільмів!
-
Треба якось настроїти себе дивитися виступи Повідомлення про івенти
-
Якось в Україні відвідував Prime Orchestra з їх Рок-оперою. Це щось неймовірне 🧡 🫶🏻 Шкода, що тільки в тури по ЄС їздять
-
Ну чому ж, невже тільки класика крута В кіно теж є шедеври музики
-
На превеликий жаль, воно то зрозуміло, чому починають симфонічні оркестри грати отаке… Бо у класики є такий собі «поріг входження», і не всякому ті твори без пояснення будуть зрозумілі (хоча інтуїтивно все грає на відчуттях) А подібне виконання - то аби хоча б якось глядача, який поринув у більш медійний простір, запросити послухати… Але якщо прям ну зовсім відверто - то яку музику виконують - так і вдягаються 😅
-
Ну чому ж). Альтернативну класиці музику я теж люблю). Наприклад, багато разів була на Концертах при свічках, які виконують кавери мирових хітів. Але там тільки струнний квартет і мені не вистачає багатства звуку. Але так - вимоги маю високі. І я 100% знаю що виконати їх Вінніпежському оркестру під силу😂
-
Отут прям 💯 А коли ще чавкають, не приведи випадок… Така неповага до глядача…