Українська Манітоба
-
І навіщо платити взагалі? Треба інтегруватися у суспільство Вінніпегу🌝
-
Насправді, там досить все чітко працює, якщо прям всі дані звідусіль були відправлені вчасно У чоловіка «знятий із обліку», як і має бути статус
-
Ну то даних значить не має …або роботодавець не відправив…
-
Наступного разу Вам повезе більше 🌚
-
Тільки що спостерігав пограбування сторіччя у Safeway. Чувак підійшов до відділу готової їжі, набрав собі коробочку, демонстративно пройшов через касу, мало того що він не заплатив, так він ще весь свій шлях супроводжував дуже голосно коментарями: "Я зараз йду через касу, не буду нічого платити, ви всі можете йти на х%#, дзвоніть копам, нехай приїдуть та від...уть мені...." Тикав ще всім середній палець всю дорогу... та крив всіх матом. Вийшов собі спокійно з магазину, відкрил коробку та почав їсти 😅 Це вже пох...зм 99lvl 😂
-
Напевно я якось не правильно виразив думку . Вибачаюсь . Я скажу якось інакше , щоб вам було зрозуміліше. Додаток резерв+ дає на вибір банки для авторизації. Я обираю монобанк, там( в додатку монобанка) випливає повідомлення про передачу даних в інший додаток (резерв +) , я даю дозвіл . І на цьому все . В резерв+ нічого не змінюється , так і стоїть екран «оберіть свій банк» .
-
-
Чекаю світлофора
-
Уважно прочитайте, що у Вас запросили. Скоріш за все, там будуть питати world income , тобто будь-який не канадський дохід. Можна просто усно повідомити (зателефонувати їм), або лист від Вас, а якщо їм цього буде недостатньо, вони запитають якісь документи. (Якщо чоловік, теоретично, є ПП, то можна було б відправити податкові декларації з перекладом. Якщо працівник на компанію, то довідку з компанії. І лист з поясненням скільки це у CAD). і Обов’язково зберігайте копію документів які ви їм відправили, щоб бути послідовним і цифри збігалися з тим, що ви вказали ранніше (тобто запамʼятовуйте і курс по якому переводили у CAD)
-
Так