Українська Манітоба
-
Перевакцинувати дитину неможливо
-
Добрий день, Питання про щеплення для дітей: Чи можна різні вакцини порівнювати по мікрограмам (навіть, якщо обидві рекомбінантні)? По календарю щеплення Манітоби в шостому класі два рази прививають від Гепатиту В вакциною ENGERIX -B де 20 µg (напевно, це 20 мікро грамів). У моїй дитини вже було одне щеплення infanrix hexa , де є 10 micrograms hepatitis B surface antigen (HBsAg). Я дала згоду на одне щеплення, бо вже маємо одне. Але мені сьогодні зателефонували і сказали, що можливо моєї вакцини мало і запросили більше деталей (назва вакцини). І сказали, що можливо треба буде другу дозу зробити.
-
Ні, ви не зможете. Тоді не змінюйте прізвище, нехай у свідоцтві напишуть що залишаєте своє. Бо якщо ви зміните, то вам зразу поставлять штамп у паспорті, що він підлягає заміні у такі то терміни, якщо паспорт-картка то не знаю, але він автоматично стає недійсний при одруженні, так само як і закордонні паспорти, вони автоматично стають недійсні. Прикордонна служба це зразу бачить.
-
Та ні, все як і раніше. Змінили прізвище/імʼя/по-батькові - треба змінити внутрішній паспорт. А вже потім на його основі треба змінювати закордонний паспорт
-
А її можна оформити лише в Україні або в центрах ДП «Документ» за межами
-
Блін....оце все закручене
-
Ви ж не зможете оформити закордонний паспорт на нове прізвище без нової айдішки
-
Дякую 👍👍👍
-
Ну це логічно😄😄😄 А якщо онлайн через дію, прямо з Канади, і вже тут на місці замовити загран
-
Ну і якщо РАЦС буде працювати як треба, то Ви просто не зможете перетнути кордон. Бо вони повинні передавати Ваші дані протягом доби до Прикордонної служби. Ну і Ваш паспорт вже вважається недійсним із моменту отримання свідоцтва про шлюб із вказаним новим прізвищем
-
Це якщо треба правильно все
-
Еммм, ні, якщо у свідоцтві буде вказане Ваше змінене прізвище. Вам треба відразу оформити новий IDпаспорт, а потім отримати новий закордонний. Потім подати заяву на нову візу
-
Доброго дня, підкажіть, якщо поїхати в Україну та розписатися з чоловіком, я зможу повернутися в Канаду на своєму прізвищі, а вже тут змінити прізвище і загран ?
-
Хах За Вашою логікою тоді б моєму однокласнику відмовляли б років із 10, бо у 14 він мав вже 43й розмір