Українська Манітоба
-
В моєму особистому розумінні , дозволяти квартирантам потенційним дивитися квартиру , поки ви ще там - це акт доброї волі . Він повинен бути виключно на бажанні та кордонах того, хто за цю квартиру зараз платить - тобто ви . В мене один раз заглянули в холодильник такі гості . В іншій країні справа була , але це був останній раз, коли я когось впустив в квартиру . Хочуть нових квартирантів - хай показують квартиру , коли ви там вже не будити жити .
-
Доброго дня! Хто відправляв посилки до Польщі, підкажіть, через що краще відправляти?
-
The average retirement savings for Canadians is close to $272,000 while the average RRSP balance stands at $129,000 in 2024. The eventual goal of retirement planning is to save enough to lead a comfortable life. So, how much money do you need to retire today? Most Canadians believe they need at least $1 million to retire comfortably. Given that the average retirement savings for Canadians above the age of 65 is $272,000, it’s evident that the average Canadian household might not have enough retirement reserves. Notably, the average 65-year-old has $129,000 saved in the RRSP (Registered Retirement Savings Account), while the average TFSA (Tax-Free Savings Account) balance is even lower at $41,000. Is the average retirement savings enough? If the interest rates on GICs fall to 4%, an investment of $272,000 in these products will help you earn less than $11,000 in annual interest income. If we include the average annual Canada Pension Plan (CPP) payout of $9,798, the total income might be close to $20,500 or $1,708 monthly. If we exclude rental costs, an individual would spend around $1,500 monthly in major cities such as Toronto and Vancouver. This suggests that $272,000 in retirement savings would cover basic expenses.
-
Це два погляди на роль держави у суспільстві. Одні (ліві)- за більшу роль держави (як апарат управління) у суспільстві (більші податки і більша соц підтримка населення через різного роду програми від держави і т.п.),а інші (праві) - це навпаки (менша роль держави у суспільстві, меньше податкового навантаження,але водночас і меньше соц підтримки для населення і т.п). Це в загальному.
-
Мені здається, що з притомних людей вже ніхто не вірить в їх обіцянки.
-
Ви так, а пересічний канадець голосує за обіцянки, як і пересічний американець чи українець.