Українська Манітоба
-
Те що, там написано
-
Хочу з Маском новий Марс будувати,манав я цю Міграцію 😅
-
Так, бо візуально ж неможливо ніяк азіата і європейця відрізнити від людей інших національностей)
-
Тю А я то думала…🙄
-
Білий лотос…це шось про Мортал Комбат?)
-
Я написала про мігрантів з Азії також, уважно читайте. Там під Макдональдсом китайці стояли?
-
Future projections Statistics Canada projects that visible minorities will make up between 38.2% and 43.0% of the total Canadian population by 2041,[76][77] compared with 26.5% in 2021.[78][3] Among the working-age population (15 to 64 years), meanwhile, visible minorities are projected to represent between 42.1% and 47.3% of Canada's total population,[76][77] compared to 28.5% in 2021.[78][3]
-
До чого тут індійці і українці? Я в цілому про міграцію казала, що в минулому столітті прибували в основному європейці, тому оця черга під макдональдсом з діда прадіда канадцями бути не може, принаймні більшість з них.
-
Так чи інакше, люди не від хорошого життя летять на інший континент. Мені було відкрито теж двері, то я вдячна. А от контролювати якось цей процес - це і є завдання держави, бо людям треба десь жити, десь працювати. І в сучасних умовах ситуація трохи виходить з-під контролю, як вище писали, сподіваюсь, пофіксять