Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 204.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Sh
    wrote on last edited by
    У волмарті не працюю, але бував там St. Vital В нічну зміну на формуванні пікап замовлень працюють студенти то вони всі молоді років 20 а може і менше. На викладці товару працюють від молоді до пенсіонерів. Індусів десь половина, та форман у них білий канадієць. Директор магазину, жінка має слов'янське ім'я. Сходити занести резюме менеджеру - то відразу показати себе. За подачу резюме бити не будуть, та шанси знайти роботу виростуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Знаю сім'ю, в них одна дитина. Вони подивилися будинки та таунхауси б/у і вирішили, що краще квартиру і виплатити її за 10 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    11К то 11К. І можна навіть порахувати у що ті 11К становляться за 25 років з відсотком. Десь 25К мабуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    А ніхто не розглядав варіант квартири? Я ще думала про дешеву однокімнатну квартиру, з невеликим кондофі, яку реально сплатити за 5 років. Переїхати, щоб не платити оренду, а потім здати її в оренду і взяти собі будинок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    11000 за 25 років,там в платіжу буде +50$ в місяць.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    11К теж гроші, плюс родина буде на цепку моргіджа з високими платежами в місяць. Такий прайс на житло то індикатор що сусідами в один момент можуть стати кугдіп навніт як Ерік каже, зі своїм карі і тоді прийдеться його терпіти а не насолоджуватись. І ще не факт що ціна догори піде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Кондо перші 5 років: 2,800*12*5=168,000. своїх грошей там буде 35тис. Рент 1,500*12*5=90,000. Якщо могли розраховувати на 2,800 платіж то 1,300 йшло на рахунок. Тобто має бути своїх грошей 78,000. Тобто вдвічі більше ніж 35К при купівлі. В розрахунку немає збільшення ціни нерухомості, але нема і доходу від інвестицій по тфса + fhsa (зменшений податок в тому числі) і екномії на страхуванні. А далі вже - купувати своє. Рент опція має спрацювати тільки для тих хто може менеджити свої заощадження і не стане витрачати есктра бо дион раз живемо то шопінг і домінікана з гаваями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    4.5-5% . Знайомі брали тиждень назад то дали під 4.9% фікс на 5 років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Зараз 4.5% , здається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Бо на весні було не менше 5.3-5.5% а якщо немає хоча б 10% даунпейменту,то взагалі 5.9%
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Волмарт на кенастон, коли я тільки приїхав , півтора роки тому , там були і українці , і дійсне різноманіття працівників . Зараз всі , окрім одного менеджера та мужика на візках - всі індійці . Там в них дошка є, де імена прописані , хто що де . Імен 30 на зміну -всі кушдіп, навніт. Це прям якось мені раніше в очі не кидалося , прям цікаво .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    +-5
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    від того що ви дали 20% перший внесок,% ставка не зміниться. На прикладі житла за 300.000 страховка буде коштувати всього 11000 на весь срок кредиту це копійки,але при умові 5% перший внесок вам треба буде дати 15000,а при умові 20% треба буде дати 60.000,різниця ощутима.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758933887T Offline
    t758933887T Offline
    Iryna Polianska
    wrote on last edited by
    Дійсно краще брати іпотеку, коли є можливість внести 20% першого внеску, але в такому разі треба буде готовим, що поки назбираєш необхідну суму, то вартість нерухомості виросте, і потрібно буде збирати вже більшу суму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Я порівнювала те страхування, там різниця в кілька тисяч між 5% даунпейменту і 20%. Наприклад 11000 страхування, то на оренду за рік я витрачу більше, поки буду збирати суму на 20%. І то ще за рік не так легко щось назбирати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Наступну пандемію краще зустрічати в окремо стоячему будинку, а не лазити по багатоповерхівці з 10 квартирами на поверсі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    А під який відсоток зараз кредит українцям без пр дають?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Якщо вже купувати будинок, то краще окремо стоячий, бо хочеться ж земельки, деревця посадить. Ну і в ціні будинок з збільшується, не знаю про кондо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    ви порівнюєте 25 років а я кажу за перші декілька років за які можна рентувати не за 1800 а дешевше щоб накопичити на 20%+ даун з яким не троба платити екстра страхування і дикі відсотки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ю К
    wrote on last edited by
    В цій групі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.