Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Якщо не самiй ходити, а з великими чоловiками, то в принципi не страшно. Але я роздiляю Вашу думку, що цi люди не просто так опинились на вулицi.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Досі вважаю, одним із найглибших мультиків які бачив youtu.be/zV_7c7sFk9g?si=sXdx_WykeVkjbn32
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Мені доречі ось якраз сьогодні прийшов лист, що шукають волонтерів, які допоможуть зробити перепис населення з цих усіх вулиць та шелтерів. І дуже цікавий звіт за перепис 2022, почала читати,які вони там факти і статистику наводять
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    я теж)) всі ми туди хочемо)) та ще в такий офіс, щоб було цікаво працювати, а не ота нудотіна із протиранням штанів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так, я це теж розумію, що більшості все ок, і вони не хочуть нічого змінювати. Я от теж думаю, що у моїй особисто голові повинно відбутися, що мені норм стане жити на вулиці, у шелтері... Я просто цього не уявляю. Так само, якщо знімати навіть кімнату, і працювати на мінімальну зп, то залишається більше 200$ умовно, якщо сім'я так, це вже інше питання ... Ще ж є допомоги мінімальні від уряду, навіть компенсація аренди... Й справді багатьох з них все влаштовує, вони залежні від наркотиків і т.д., але це ж як у людини свідомість просто змінена в іншу сторону
    1 Reply Last reply
    0
  • t668825318T Offline
    t668825318T Offline
    Mars
    wrote on last edited by
    Вони просто теж хочуть роботу в офісі, щоб нічого не робити і мати 30+$/годину😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Трошки дам вам інсайту, з тієї сторони так би мовити. Якось я побачила рекламу роботи/навчання на ментал саппорт ассистент і заради цікавості зайшла на опис вакансії і почитати відгуки, а їх там було близько кількох тисяч. Так от люди, більшість. просто дякували, що є ті, хто буде навчатись і працювати на цій позиції. А також багато хто розказував свої історії падіння і підйому. Мене трохи вразила історія чоловіка, який багато років був безхатьком, він дуже описував те життя, і тільки позитивно, що велика і дружна ком*юніті і тп. А потім, каже, в нього брала інтерв*ю якась радіо чи телекомпанія і потім над ним взяли шефство. Зібрали йому гроші на перший час, допомогли арендувати квартиру і влаштували на роботу. І от він каже."Так, у мене є квартира і робота, але є ще і білси. От при сплаті всіх рахунків залишається 100-200 доларів, і потім голова пухне, як жити на ті гроші. Каже, я так сумую за касом коли я був безхатьком. Каже, ні разу, ні одного вечора я не лягав спати голодним. Знаходив де спати, багато друзів. А тепер, каже, одна депресія і думки гнітючи,
    1 Reply Last reply
    0
  • t787895821T Offline
    t787895821T Offline
    Lidiya Kontseus
    wrote on last edited by
    Більшість самі винні, бо сидять на речовинах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    The proposed redevelopment will create a 1.2 million square foot mixed-use space, featuring a healthcare centre, multi-family housing (with up to 40% affordable units), common areas, green spaces, and renewed commercial units.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    www.winnipeg.ca/news/2024-09-11-mayor-gillingham-champions-650-million-portage-place-redevelopment-key-downtown-renewal
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    В імміграційному чаті прочитала, що поліцейські самі визнають, що ситуація в центрі міста неконтрольована(. Я от думаю, так шкода цих людей, що опинилися на вулиці, це ж що у людини за життя таке, що вона на вулиці ... У мене стільки в житті всього відбулось, і купа боргів, і колектори донімали, але працюючи і з допомогою родини якось викарабкалася, працювала і працювала. Якби я опинилася на вулиці, я б на себе руки наклала, що це за життя, я просто не уявляю, Як це людина без даху над головою, і якось існує, це ж просто жах. Це хворі ментально люди, або наркомани, я не знаю, їх треба лікувати, чи що з ними усіма робити
    1 Reply Last reply
    0
  • t429698677T Offline
    t429698677T Offline
    Viacheslav Matsikhovskyi
    wrote on last edited by
    🎧 Діджей на весілля, дні народження та свята! 🎉 Шукаєте музику, яка розпалить ваше свято? Я – ліцензований діджей з досвідом роботи на весіллях, днях народження та інших урочистостях! 🎶 Що я пропоную: - Індивідуальний підбір треків для будь-якого заходу 🎵 - Обладнання для якісного звуку та світла 🎤✨ - Підтримка будь-якої атмосфери: від романтичної до запальної вечірки 💃🕺 - Досвід роботи з будь-якими форматами та віковими категоріями 📅 Нехай ваше свято стане незабутнім разом зі мною! 📱 Telegram: @Matsikhovskyi 📞 Phone: (431) 556 9023 📸 Inst: DjNoize_WPG
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Нi Тiльки "Шерлок" з ним
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Дивилися Ріплі серіал?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    У мого кота настала амнезiя, чи у нього пам'ять ,як у рибки на 5 хвилин. 10 хвилин тому вiн поїв( зжер) сухий корм в мисочцi, зараз нявка,що вмирає з голоду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Типу приберегти канадські, що потім на обвалі купити американські, а також нерухомість в США. А коли там буде підйом тоді все скинути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Актор , який грав Морiартi в серiалi Шерлок - гомосексуалiст, але вiн такий гарний🐴👀 . Поня на нього дивиться))))) А по питанню - можна ж штори закрити , як варiант 🤷
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    То вона для мене питала, я люблю БЛ 🥰😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria