Українська Манітоба
-
А Тейлор Свіфт - молодець
-
Мабуть.)). Гарного вечора.))
-
Хоч посміються.
-
Вас щось не туди хвиля повернула… Проте дякую, що поділилися думками😌
-
Про втрати обʼєктивно можна говорити лише після завершення бойових дій. Зараз же всяке подібне проговорювання того - маніпулятивний характер має, як на мене, аби надавити на болючі точки, або виставити себе майбутнім героєм 🙄
-
Тоді як і сьогодні вирішує кримінал, і ось поки його не знищили нічого не зміниться. бо кримінал сидить як кримінальному так і в правлінні. і як би ви не билися, потрібно випалювати кримінал у всьому. навіть легкий хабар (подяка) це кримінал. потрібно це розуміти і з цим боротися, а не думати якщо я дам чи не дам те, що щось зміниться як те. ми самі це стоїмо і самі відповідальні за це.
-
Скоріш більше, на жаль. я сам втратив більшу частину сім'ї.
-
Ми колись студентами розпитували Леоніда Даниловича про це Він відповів, що мав нараду зі своїм Головнокомандувачем. Запитав того, чи готовий він стріляти у росіян, на що отримав відповідь, що готовий стріляти за свою землю…тоді і був відданий наказ стріляти на пораження…і зупинилось тоді насипання «коси» до острова. Ну а потім дуже довгі важкі переговори, після яких і сказав ту фразу, яка стала його крилатою…
-
Ліпше дим чім сморід.))
-
Може хто в згадає 1990. Коли все почалося.. от туда і тягне ніть.
-
Ретроспективно іноді взагалі думається, що путін - то як інфекція для України була із самого початку його президентства… прямо починаючи із Тузли було ж показано, чого той хоче, тим паче що прямо про то казали… Проте маленькими дозами типу непомітно було і із часом реакція притуплювалась Хоча , відверто ж, Крим також «зʼїв» світ відносно легко… От і маємо, що тепер приходиться слідкувати за новинами та дебатами тих, від кого залежить по більшості майбутнє України