Українська Манітоба
-
Та хоть клоун.)) якщо вам так ліпше.))
-
Тяжко лише в тому що потрібно більш вчіть англійську та українську мову. Як по мені. Дякую за зрозуміння.))
-
Тяжко але спробую.))
-
Сори я по русскому пишу. Смешная у вас дискуссия сейчас. Одна много знает другие много почему то понимают. Так я пролітав усю дискусію. Вы здесь мы здесь, и что там и как там какая уже разница. Стройте новую свою жизнь. То что там осталось там и не я не вы это не как не измените и не как на это не повлияет. И кто и что и как этим руководит это к сожалению нам не исправить и не изменить! Сори за російські набір слів. Дякую за розуміння!!
-
Ну взагалі ж не було ні на кого натяків. ))
-
Якщо це до мене ,то я не трампіст. Цей світ не бінарний(хоча для багатьох людей він такий і є). Коли ти не підтримуєш, умовно, Харіс ,то це тебе робить автоматом трампістом ,і навпаки. Коли наводиш аргументовані приклади невідповідності в чиїсь позиції,то тебе приписують до "ворожого" табору ).
-
Як же добре що всі «когось знають або знали» але хто ж ці люди?)) Ось article: “six ways to influence people” ofdollarsanddata.com/the-6-ways-of-influence/
-
😂😂😂😂 Класика Аплодую
-
Трампісти проснулись?
-
Звичайно 🙂 у всіх була якась таємна ціль 😉
-
У більшості своїй хочаб розуміли, що вибір між баригою та клоуном-маріонеткою🌝 Баризі потрібна стабільність, щоб заробляти, вибір був очевидним, але не для наших співвітчизників які досі вірять у сказки, що прийде «крєпкий хозяйствєннік», у в усіх зарплата буде 100 тищ при ціні життя як у 2007🤤
-
Я працювала з великими бізнесами в Києві, і дуже багато спілкувалася з їх менеджментом та власникам. Це все з мого досвіду. Він може відрізнятись від вашого.
-
Я працювала з великими бізнесами в Києві, і дуже багато спілкувалася з їх менеджментом та власникам. Це все з мого досвіду. Він може відрізнятись від вашого.