Українська Манітоба
-
Знайомий минулого тижня отримав данське громадянство нарешті! Разом приїхали до Данії в 2006 році:) 18 років, якось так 🫤
-
Такс 42% FYI
-
Ну крім Копена є і другі містечка в Данії:) Там і рент відповідно дешевше… мої знайомі хто лишився там вже зі своїми будинками.
-
Але ж крім аренди не забуваємо про ціни на бензин, страховки на авто, продукти і т.п. Всюди краще де нас нема:)
-
Дорожче, наші їздять до Німеччини закуповуються. Скільки там той Данії;)
-
Доброго вечора. Шукаю людину, яка проживає в Downtown та між 4:00 та 5:00 ранку проїжджає райони Elmwood, East Kildonan, Munro West, або область позначену червоним кругом з понеділка по п'ятницю; і змогла б мене підвозити до роботи. Проживаю в Downtown, біля Legislative Building, відразу біля Broadway, але якщо потрібно, можу підходити на вашу локацію. Оплачу згідно з ваших побажань.
-
Доброго вечора. Шукаю людину, яка проживає в Downtown та близько 5:00 - 5:30 ранку ранку проїжджає райони Elmwood, East Kildonan, Munro West, або область позначену червоним кругом з понеділка по п'ятницю; і змогла б мене підвозити до роботи. Проживаю в Downtown, біля Legislative Building, відразу біля Broadway, але якщо потрібно, можу підходити на вашу локацію. Оплачу згідно з ваших побажань.
-
починає ходити в 5:30, мені на роботі потрібно бути в 5:30
-
uber дорого :)