Українська Манітоба
-
Без condo fee.
-
Ви задаєте вихідні дані: Місячний рент, allowance на дрібні поломки, ремонти і тд. Вони менеджать це все кіно і виплачують вам залишок, а ви вже самі розбираєтесь з своєю іпотекою і що Вам залишається. Фактично весь головний біль на них, на Вас тільки стратегічні рішення.
-
Не знаю наскільки це релевантно у Вінні.
-
Готуються люди до зими пише що very warm😁 Мене більш смущає його нижня частина тіла, не розумію він в штанях чи ні? 🫣 якось підозріло виглядає…
-
Як би ви не сказали , я б не помітила 😀
-
Я теж помітила, але вирішила, що то моя особиста акцентуація 😁
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто переїжджав на довгі відстані та перевозив меблі, як ви це робили? Може маєте контакти компаній, котрі займаються перевезенням і забезпечують машину та водія? Дякую!
-
Дякую за відповідь. Ми такий варіант розглядаємо, але нам далеко їхати (Галіфакс), тому хотіла б ще порівняти з перевізником.
-
Я переїздив в межах міста, брали юхол вантажили самі, можна найняти тих хто погрузить і вигрузить. Знайомий переїздив далеко (між містами) брав юхол і лафет. Хлам у кузов своє авто на лафет, сам за кермо і таким от автопоїздом їхав. Юхол повертав у іншому місті.
-
Тоді там дешевше купити все знову😱