Українська Манітоба
-
ici.radio-canada.ca/rci/en/news/2105122/ircc-stopped-assigning-immigration-applications-to-inactive-officers-ids-after-cbc-report
-
Що за новини, можна посилання, будь ласка?
-
Я сьогодні як в американському кіно побувала 😁 Їду я з роботи з центру по мейн стріт, може 100 метрів не доїжджаючи до унф. Дивлюсь на зустрічній посеред дороги гуляє жінка, руками махає вгорі, всі сигналять, машини зупиняються, бо вона собі по мейн прямо по дорозі гуляє. І от я зупиняюсь, бо червоне, і в дзеркало бачу три авто поліцейські, поліціянти, може 3 чи 4 їх було, навели на неї зброю з різних сторін. Як у кіно. А потім я побачила що то вона пістолетом махала вверху, а не просто руками. Потім в один момент вона лягла на землю, і вони заламали їй руки і далі я не бачила, бо було зелене і я поїхала з цього кіно 😂
-
Ну його в баню таке кіно 😂
-
читаючи повільно початок, чомусь в голові сцена із "Маски" відразу 🙈
-
Фото члена моєї сім'ї. Тобто і моїх батьків ?Або це мається на увазі дружини або своїх дітей?
-
Якщо б в мене були грошi, то я б подорожувала. Не хочу сидитi з дорослими дiтьми. Я ось про що думаю, не по темi взагалi, пропонують роботу, вона тiсно пов язана з тваринами, дикими та домашнiми, якщо погодитися, чи є сенс щепитися від сказу? тому що взагалі ветеринари прищеплюються , та взагалi ветеринарний стаф щепиться вiд сказу, повинен. п.с. завтра ще поговорю з ними, що пропонують конкретно.
-
Мені здається кому Канада не зайшла, точно і штати не зайдуть Думаю з цього чату беруть участь в грінці, лише хто без пр і скажем так американське/канадське життя зайшло, але не проти змінити мвнітобу на якийсь тепліший штат ну і плюс до цього ще й з постійним статусом
-
Всі кажуть що основні плюси там це виші зп та клімат Чому ж не зайде 🙄
-
Дуже гарний проєкт від м.Вінніпег: www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-food-waste-drop-off-stations-1.7340764