Українська Манітоба
-
Ціна у них також недешева, 595 доларів плюс такс і це місяць навчання усього. Сподіваюсь, не багато наших людей на це купились.
-
Так)
-
Ромовий норм) ці не знаю
-
Worm&dirt 😁
-
Так, місто довжиною в життя ❤️ Ну я мешкала на 95-му кварталі Так що мені там звідусіль було «прикольно»
-
КР-Кривий Ріг? Там в залежності від району, є місця, де краще, ніж в Дніпрі.
-
Після КР мені у Дніпрі було тааааак легко дихати 😅 Тут майже так само як і в Дніпрі (там саме райончик, наш «пʼятачок класний був) Але самий прикол був, це коли із КР виїжджали десь в гори, то спочатку треба було постояти біля вихлопної та потроху відходити, бо відразу могло стати дуже погано…
-
Хоча дороги вдома вже кращі…але тут нема асфальту червоного, снігу червоного, горобців червоних… Треба десь пофарбувати тут буде 🤣
-
Жовті Води
-
First ever Ukrainian Heritage hockey night by Winnipeg Jets in Winnipeg. Купляємо квитки тут: fevo-enterprise.com/event/Ukrainianheritage5?ref=mailchimp&utm_source=mailchimp&utm_medium=referral&utm_term=ukrainian%20night%20targeted%20offer&utm_content=button-buy%20tickets%20ukrainian%20heritage%20night&utm_campaign=ukrainian%20night%20targeted%20offer
-
Нагадайте звідки?