Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 213.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Люди не працюють погано через місце народження. Тім Гортонс, Макдональдс - це тимчасова робота в основному для студентів та школярів з менеджерами-adults. Принаймні, так було ще десь 6-10 років тому. Однак, через пандемію та економічну кризу все помінялось. Безробітні дорослі були змушені піти працювати туди, де раніше працювали студенти. І це абсолютно не має відношення до національності. Якщо що, то в мене на роботі менеджер - іммігрантка з Індії. Ніякої дискримінації чи пріоритетності ні до українців, ні до будь-якої іншої національності.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Це взагалі жесть, так красти - то ціле мистецтво. Десятки квартир в Україні, закордоном, готель у власності, мільйони на рахунках. А зібрати на авто чи дрон - збір фактично стоїть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ю К
    wrote on last edited by
    tsn.ua/exclusive/obshuki-u-golovi-hmelnickoyi-msek-pachki-groshey-buli-navit-poruch-z-tualetnim-paperom-2673264.html Ось як треба керувати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Та вона і її синок гаманці операції, здається що у своїх красти почала, то і прикрили її. Бо десь рік назад з нею ж була історія і через тиждень вона вийшла 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Працюють інакше через культурні особливості. Бо є різне розуміння стандартів, швидкості, загалом сприйняття часу і багато ще чого. Тому часом різниця за культурно-національним фактором ( а відповідно і різною ментальністю) дуже помітна. Можна, звісно, називати це расизмом, але факт лишається фактом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Зараз під домашній арешт, через пару місяців на волю і далі працювати непокладаючі рук. 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Це нормально . Тому у нас пенсіонери ходять ,як зомбі ,без зубів і грошей . Тому щоб зробити будь-який папірець -треба на лапу дати . Навіть зараз ,можна за гроші зроби що завгодно . Знайомому начальник паспортного стола пропонував зробити паспорт,але є нюанс (паспорт буде зроблений на оригінальному бланку ,але не буде в системі,коштує 800 баксів ),а якщо проплатить десь 5к баксів ,то і в системі буде . Я вже мовчу про керівників тцк ,то взагалі . Україна і корупція -синоніми .
    1 Reply Last reply
    0
  • t791057647T Offline
    t791057647T Offline
    M K
    wrote on last edited by
    В Україні мав працювати як проклятий, але проблема була в тому, що босу було начхати і старання не помічали і не сприймали як треба і це на різних роботах. А тут, якщо тобі це потрібно, то будешь теж працювати як проклятий, але тебе рано чи пізно помічають і є хоч якийсь зріст кар'єрний/зпшний. Будешь працювати як треба, якщо ти зацікавлений у майбутньому, а все інше виправдення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    У мене друг вже 5 чи 6 років працює тут в конторі одній. Днями і ночами, а просування 0. Як з менеджером повезе 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    для них Україна завжди була пунктом збору грошей, дітей літають народжувати у США, мають вілли закордоном, діти теж навчаються закордоном. У всіх є бізнес якійсь там же. Тому їм взагалі не цікаво, що буде з Україною...може лише будуть за кормушкою сумувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    На початку 22го влада самоусунулася і корупція зникла, люди обʼєднались, потоки звільнились. Навіть якшо хтось рішав, то без грошей, бо на добру справу робилось. Потім влада повернулась і взяла під контроль потоки. То в мене питання в нікуди, а чи треба влада взагалі? Шось мене в махновщину потягнуло 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    та й хер з ним, що колектив страждає 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Ну, то й може добре, для клієнтів. Може хоч у одному ресторані у Вінніпезі побачимо сервіс?
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Завтра всі побіжать до того ресторану, володарі отримують ще більше грошей та менеджеру піднімуть ще зп 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я вже не можу , як хочу знати назву ресторану 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Можливість підробітку: канадська благодійна організація шукає спеціаліста- graphic designer, хто може створити an Artists rendition of the Academy in Ukraine based on the pictures, and floor plans that we have and draw a view renovated building…пишіть у приват хто зацікавлений, дам деталі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я не бачу цього. Працюю з різними національностями. Всі працюють добре, якісно, відповідно до своєї експертизи. Якщо хтось не встигає, то, як правило, через відсутність експертизи, зміни в пріоритетах або просто через персональні причини. Я мав приклади, коли люди різних національностей (включаючи і українців) погано і повільно виконували свою роботу, але це не означало, що всі такі чи їхня культура така. Це просто окрема людина в конкретній ситуації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    стереотип. одні роботящі, а негри і індуси ліниві з поганою освітою. ну і туповаті звичайно ж
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я розумію, про що ви. І впевнена, що ви говорите про іншій рівень позицій та, скоріш за все, b2b business. Коли ж говоримо про сферу обслуговування, ті ж ресторани, магазини , банки тощо, то різниця таки дуже велика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, і то теж були українці. Однак, це не означає, що всі такі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.