Українська Манітоба
-
Так відкрийте додаток і встановіть пін
-
Позаминулої зими айфон я купила через тап 🤔
-
Ви в Буковелі були ? 👀 Там сервіс серйозний ,незнаю як тут на курортах ,бо ще не був . А так насправді , тут я сідав багато разів за стіл з дрібками різними , а так в загальному сервіс на рахунок обслуговування норм , але самі заклади грязні насправді і знищені , і коли заходиш в фастфуд де працюють всі індуси ,то там грає їхня музика і це напрягає трошки коли чекаєш на замовлення.
-
Чайові - це плата за те, що тебе ніхто не чіпає)
-
Подзвоніть у віза , на кредитці номер, вони краще знають ніж відділення. Може і не треба картку перевипускати
-
Це типовий американський сервіс. Перебивати клієнта. Вони біжать до столу і їм все одно чи вони втрутяться у бесіду, можливо людина жує. Такий собі фастфуд сервіс. В Європі завжди дивляться чи клієнту зручно і що відбувається за столом. Бо їжа це задоволення і розмови про вічне, перебивати процес розмови і задоволення - не поважати людину.
-
Мене теж 🙂 Мені треба щоб принести їду, прибори салфетки і йшли геть. Не треба підходити до мене, поки не покличу. Як бачу що йде до мене, думаю, о бо, що вже хоче 😂
-
У відділенні мені сказали, що треба міняти карту в цьому випадку) я чекала повернення від імміграційної служби, тому поки що не зробила цього. Зроблю через додаток, дякую!
-
А де це в Канаді не приймають кредитку? У нас ніколи не просили оплатити готівкою.
-
У європі і україні так само. Всюди вони такі, ці офіціанти. Бо їх вчуть так робити. Те саме і з консультантами в магазинах. Стою нікого не чіпаю, вибираю труси, а вони - чи ви шукаєте щось особливе ? 😏 І далі стоїть. Іду до інших трусів, а вона за мною. Я вже і трусів не хочу , вже починаю боятись . Кажу, дякую, я просто дивлюсь. А вона знову стоїть біля мене. Це кошмар а не сервіс для мене
-
Це коли не беруть руками( без рукавиць і взагалі) ту частину чашки де ти торкаєшся ротом.( хотяби при гості) Це коли посуд чистий і не царапаний . І не пощерблений. Це коли підлога , столи і стіни чисті ( а не тільки барна стійка) Це коли приймають оплату будь яким способом ( а не тільки кеш , бо мені так зручно) І тд .. це все не суттєві дрібниці , але вони і формують той весь «сервіс» загалом.
-
Дякую дуже 🤍
-
Так ми зараз наче про ресторани говорили? До чого тут пралка?
-
Є дома де за прання і сушку - тільки кешом
-
А що всі люди собі можуть дозволити буковель?
-
У мене тільки там просили оплатити кеш, мабуть не по тим місцям ходила.