Українська Манітоба
-
🤣 в мене так висіло 75$, я їх оплатила. І коли побачила на рахунку 150$ зрозуміла одразу що це таке 🤣 відмінність в буквах біля цифр
-
Вони майже всі переїжджають сюди своїми великими сімʼями В них велика підтримка моральна ну і типу як мінімум завжди є з ким дитину залишити Як я зрозуміла вони мають дуже дружнє комьюніті Гадаю тому їм легше Ну і якби мова англ в них 2 національна
-
Добрий ранок! Сьогодні перша гра жовтня у «Монополію», то ж маєте найбільше шансів стати найкращим гравцем жовтня 2024. Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі! Додайтеся до нашого каналу, щоб мати найсвіжішу інформацію щодо наших заходів: t.me/monopoly_play_together
-
Ранку
-
Перепрошую а якщо в Альберті викликати емердженсі і потрапити в лікарню з камнями в нирках Чи хелскарта перекриє рахунок?
-
А якщо в бенефітах є пункт що 1 емердженсі безкоштовно Бенефіти працюють в іншій провінції?
-
MJHGFD SAasdfghjkl;'
-
Хто шукає світлу квартиру - 2 bedrooms з двома душовими (великі, комфортні) та гардеробом на 6-му поверсі? З 1 листопада можна заїхати. При необхідності можна й з 14 жовтня в суборенду з можливістю продовження договору. Адреса: 25 Daylan Marshall Gate в районi Garden City. Цілком безпечний район. Поруч Wallmart, Superstor та Freshko. Школи всіх рівнів. Шкільний автобус зупиняється біля самого будинку. Це північ міста. Пральна машина, сушилка, посудомійка. На підлозі у спальних кімнатах ковролін. Квартира тепла. Адміністрація будинку дбає про чистоту та безпеку будинку. ЦІна: 1754 дол / міс все включено (електрика, тепло, вода) Парковка - 40 дол. Звертайтеся: +1431 990 40 15, Юлія.
-
Дякую велике
-
Ні.