Українська Манітоба
-
Трошки інформації, хто хоче збільшити кредитний ліміт кредитки, банк RBC. Потрібно підготувати ворк перміт( більше 6 місяців до закінчення), копія паспорту, три останні пейстаби, емплоймент веріфікейшин летер ( не старший 6 місяців) або т4. Все це треба мати в електронному варіанті бо будете висилати на пошту адвайсору для заповнення аплікації. Також при собі треба мати ID ( driver license). На результат справи впливає кількість кредитних карток, для нюкамарів 2 - добре, а більше не дуже хороший знак. Також впливає ваш середній income, full time job, кількість робочих годин. Розгляд справи від 30 хв до декількох днів. Якось так.
-
🗓️12.10( Субота)Long weekend 🔥9:00pm-2:00am Прокачаємо хіп-хопом і RnB?🎤 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:00 Dj Artemenko 🎧11:00-2:00 Dj Noise Вечір хіп-хопу та RnB для українців!🎤 Готові до шаленої ночі під хіп-хоп і R&B? Ця вечірка для справжніх фанів, хто хоче відчути силу біту і ритму! 🔥 На вас чекають хіти від Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent,Drake, Kendrick Lamar, Cardi B, Post Malone, Usher, Beyoncé , Rihanna та багатьох інших! Збираємось українською компанією, танцюємо й розкачуємо зал до самого ранку. Не пропусти найгарячіший івент цього сезону! Приходь, запалимо разом під хіп-хоп та RnB на повну! До зустрічі на танцполі!❤️
-
А можна їм в салон його занести?
-
Так, guys, кто буде припиняти договір з Shaw, і відправляти їм обладнання, а обладнання не одне, а як в мене два, відправляйте окремо!!! Бо я схоже попав на 140 баксів
-
Вітаємо, OLGA! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тут є гітаристи? Треба допомога у виборі гітари і підсилювача
-
Я не знаю, я вже відправив і я дуже радий бо вони пишуть що отримали тільки 1 коробку І доказів не має, бо лейбл один