Українська Манітоба
-
Якщо є хтось на місці то набагато легше, якщо просто на рахунку лежать та нема кому там знімати/класти, то зараз навіть більше 150к на місяць нормально не перерахувати з новим обмеженням🥲🥲🥲🥲
-
Я нещодавно продавала нерухомість в Україні, розрахунок був в $; на оформлення продажу запросили банківського працівника, потім отримали довідки від банку (типу кошти були в грн, потім їх перевели в $); довірена особа поклала гроші на рахунок валютний в моно; в Канаді зняла гроші згідно лімітів. Це Вам як варіант
-
Сума буда до $100К і це неінвестиційна нерухомість, тому проблем з оподаткуванням не буде
-
Ну що, передам привіт з Торонто. Якщо хтось хоче поїсти грузинський аутентичній кухні (не то що ото у Вінніпезі) то моя рекомендація, як чистокровного грузина - Tiflisi . Ресторан з двома відмітками Bib Gourmand мішлеена, смачно, доступно , сервіс шикарний (як я розумію , дівчина- українка) Трошки фоток теж вам , всім гарного дня !
-
Для валютних карток інші ліміти. Десь по $3000 cad в день виходило
-
Ліміт 100 000 гривень на день з валютних карток
-
Запитайте ріелтора або нотаріуса, які є у Вас варіанти. Мені ще пропонували послуги посередників через крипту, але то на свій страх і ризик. Моно для мене був найоптимальнішим варіантом