Українська Манітоба
-
Вітаю, Підкажіть, будь ласка, щодо курсів у Веларку з французької мови, хот зараз вчиться. Як проходять такі курси (онлайн чи ні), та у котрі години? Надійшло повідомлення, що можна здавати тест та записуватися на курси. График роботи в мене не сильно підходить на вечерні курси, тому і думаю чи варто записуватися зараз.
-
Є субота 9-13 І є будні: 18:30-21 (2 дні) Є онлайн, є можна їздить в універ. Я займаюсь зараз онлайн будні. Минулого разу була субота. З досвіду, субота, менше знань дає. Багато забувається між уроками. Тільки самі курси дадуть мало толку, треба ще самому якось намагатись говорити/слухати/читати/писати
-
З веларку повідомлення? Пробуйте авжеж Там Вас будуть питати зручний час, вечір, онлайн субота Але навряд чи Ви встигнете у школу
-
Бо програма безкоштовного навчання завершується у березні. Я здавав більше місяця тому вже ставили на квітень Ні ну може хтось відмовиться...
-
Так, як білл пеймент в банкінгу
-
Уряд припиняє фінансування навчання, тому навчатися будемо тільки до 30 червня 2025. Хто має PR зможе продовжити вивчення мови.
-
для усіх цікавих: Громадська Зустріч для новоприбулих українців із представниками поліції Вінніпега (Winnipeg Police Service) Присутній буде україномовний поліцейський, який проведе презентацію про поліцейську діяльність у Манітобі та відповість на ваші запитання. 30 жовтня 2024 року 19:00 - 21:00 Holy Eucharist Parish Centre 460 Munroe Avenue, Вінніпег Можливі теми для обговорення: роль поліції в Канаді особиста безпека як спілкуватися з поліцією права громадян допомога потерпілим питання про неповнолітніх правопорушників За підтримки Конґресу українців Канади - Манітоба
-
Вітаємо, Никита Соловей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це хмари 😵💫