Українська Манітоба
-
О, це вже щось Дякую, що ділетесь досвідом Бо важко побачити
-
В той же час я знаю людину, яка була перекладачем, мала повністю гуманітарну освіту, але, пройшовши увесь AWS Cloud Institute плюс кілька курсів в універі (академічна освіта дає добре підгрунтя), стала через кілька років офігенним cloud developer у тій же компанії. На програміста свічнутись відносно легше, ніж на справжнього data scientist.
-
Це як коли я починав у іт було дуже круто «мікросервіси» зараз я дивлюся і багато топ компаній ще по інерції називають те що вони роблять мікросервісною архітектурою але по факту то все дистрібьютед моноліти. Або ж модульні моноліти. Так само було популярно серверлес але щось я не бачу щоб хтось той серверлес юзав більш менш істотно. Хз до чого воно йде але я все ще роблю що і робив. Нажаль а може на щастя я до аі не маю відношення
-
Бух/Аудит/Економіка
-
Розумію, по моїй спеціальності щоб CPA отримати теж роки потрібні, але хоч досвід є Просто мрію вже змінити, типу вже повністю життя міняти)
-
Поня все, квіти померли, невдало пересадив, так і не зрозумів, то земля погана, або занадто волого
-
t.me/ManitobaLife/324890
-
Дивлюсь зараз серіал «хороші дівчата» так там як раз про «тайних покупців» сюжет: в Канаді друкують фальшиві долари, завозять їх в Америку, і через тайних покупців відмивають гроші в супермаркетах)))) Будьте обережні))) а то можливо вас в серіалі знімають, а ви і не знаєте? 😜😜
-
Diplomacy is the king, that’s the main lesson
-
Можна вже і скріншот було зробити з англійської/української версії, а не москальської. А так тепер в чаті є москальська картинка 🤯. Пропоную видалити це неподобство 🙂