Українська Манітоба
-
Може я щось не розумію… 22 домівки для безхатьків( по 1 в кімнаті) , для забезпечення цього житла виділяють 1 млн( навіть трохи більше), з яких 800 йде на заробіток працівників(10 фултайм та 4 парт тайм). Тобто щоб забезпечити житлом 1 безхатька йде 1млн/22=45тисяч?! www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-s-first-tiny-homes-village-for-homeless-off-to-a-good-start-1.7351041
-
Так тут таких багато А хто з півночі манітоби приїхали там довго живши то і в люту зиму йдуть по вулиці в тонких куртках ще й розстебнуті🫠 Може якби я тут росла то було б те саме але я звикла до теплішого, а в Брендоні ще й холодніше завжди за Вінні🥶
-
Скоро 😁
-
Та від кількості грошей на ту чи іншу процедуру
-
Там є option 1,2,3,4 Все залежить від % покриття та наповнення. Десь є окуляри, масаж, десь немає
-
Якщо є категорія А то після теорії отримується відразу 6i а не 6L. І щоб отримати 6f не треба чекати 1.5 року. Можна на наступний день записатись на роад тест.
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/police-superstore-special-theft-1.7349223 я так розумію крайм зростає більше ніж ціна на будинки "Reported incidents of retail theft in 2024 have increased 46 per cent compared to last year, and 2023 had the highest volume of reported theft occurrences in the past 10 years, according to numbers provided by Winnipeg police. "
-
Нещодавно гуляло відео, як охоронець з долорами ( на озброрні) викинув крадія з магазину. В коментарях усі писали, що це саме те, чого вони ждуть від охорони. І здається, це хлопець з Кореї. Він часто говорив: до побачення українською ))) але з тих пір, я його більше там не бачив ((