Українська Манітоба
-
Можемо обійтися без суджень - дивний чи не дивний. Я поділилася думкою лікаря, ви можете сприймати, як завгодно. Я цим лікарем задоволена на 200 %. Думаю, що є певні нюанси, про які прості смертні просто не чули. А діагностувати собі проблеми чи їхню відсутність через гугл чи ChatGpt ми всі навчені.
-
Єдине, що додам, так, вона говорила про ультразвук разом з Airflow, вони , як правило, доповнюючі. І сказала, що ʼшкрябанняʼ - то окремий офіційний протокол при будь-якому натяку на нюанси з яснами. Але я не наполягаю, ще раз кажу, ділюся просто думкою. Можливо, диванні стоматологи знають більше 😁
-
Ви знаєте дуже схоже на те, що мені зовсім нещодавно тут казав місцевий барбер майже пенсійного віку після того, як я тільки до нього став запис свій ставити бо мені подобається як він робить. Він сказав: Добре я зрозумів і то дійсно проблема, бо всі курси вчать як стригти машинками і майже ніхто з молодших барберів майже ніхто при наймі на роботу не вміє хоч на середньому рівні ножицями працювати. Шеф зобовʼязав його те корегувати, звісно за дулєри, але то вже інша історія. Машинки роблять гарно, але ще деколи у попиті є самі ті справжні майстри справи старої школи. Гадаю те саме і у стоматології - машинки для більшості людей окей і вони спрощують працю і час витрачений на процедуру, але бувають випадки коли допомогти може лишень та стоматологиня з вмінням попередніх поколінь… 😊
-
Ну багато в моєму оточенні кажуть “I’m ok with that. Anyway I have no choice “ Але я б не назвала це любовʼю до зими ) А переїхати вони не можуть бо в них посада чи сімʼя тут Це те що я чула Я не кажу що всі так
-
Та то вони ще і ніде не були бо потім виявляється що і їхати не особливо є куди
-
У них одна робота, тільки у чоловіка
-
Якщо ви платите на обох роботах повне покриття за всю сімʼю, то будете покриватися 100%, враховуючи ліміти. У нас так з чоловіком, але і ціна теж за це вища. Якщо він не вписаний до ваших бенефітів, то він не покриється. Зайдіть у свій аккаунт страхової та подивіться, чи є там ваш чоловік. Якщо є, і є залишок його на дантиста не використаний, то може покритися 100% легко
-
Грайте ще або дивіться під кришечкою
-
У вас свої ліміти у нього свої. Він свої вичерпав - або за власний кошт або наступного року
-
Це як у мене чистка покривається кожні 6 міс, а от полірування - раз у 8 міс 😁 Хто ж чистку без полірування робить 🤔
-
Для тих хто там шукав роботу чи думав який бізнес відкрити - миття вікон. Моя знайома канадійка кілька днів шукала компанію яка помиє їй вікна в її будинку і вони всі овербукед або зайняті на стільки що навіть слухавку не беруть а голосова пошта забита. На хвилинку, помити вікна в звичайному 1100 площею будинку без складних вікон коштує десь 170-200 баксів, а потребує мінімального обладнання. Беріть собі на думку
-
Йдем мити вікна 🙂 шо там їх мити
-
Та я б не порівнювала, чи краща чи гірша. Просто в мене нема піддавати сумніву професіоналізм тоі української лікарки. Мене іі слова теж здивували, я про це спочатку й написала. Але якщо каже так, значить такі речі мають місце бути. Можливо проблема в тому, що в Канаді не дуже прийнято пояснювати пацієнтам, що й для чого. Але я завжди сама питаю, мені , принаймні, станом на зараз жодного разу не відмовили в поясненні під запит.
-
На годину роботи. 200 баксів 👀
-
А))) окей))