Українська Манітоба
-
Ото так і живем
-
Sad but true
-
Хто віддав останню копійку щоб спасти собі життя - теж нажаль корупціонери…
-
Це не правильно, так
-
Ну я зустрічався з таким, що мені відмовили у позиції, бо взяли людину яку менеджмент знав як гарну людину і вчили її з 0
-
Просто ви були єдиний українець з претендентів 😁
-
І це не значить що я не підходив просто усіх інших наймали вочевидь так само
-
Мені здається це як я тут роботу знайшов, менеджер Українець і мені здається що якщо б не він то і хер би я влаштувався
-
Я розумію, тому написав, що «свого роду», бо є моменти коли людей просувають за національною ознакою чи взагалі без необхідних навичок, просто через те, що це гарна людина
-
Я вас розумію, мені це теж не підходить, я не люблю розказувати який я гарний, розумний і тд. але треба підлаштовуватись під вимоги ринку, нічого не поробиш 🙂
-
Я дідуган за 40
-
Мам скільки років, якщо не секрет?
-
Треба було просити в батьків голубі очі 😄
-
Ось ось
-
Таке смішне мені, оце - Давайте візьмемо його, він гарний 🙂 😁
-
Це не завжди так гарно, зовсім не завжди... Та навіть якщо працює як треба, мені така система не підходить зовсім, я не вмію себе продавати, або майже примусово ходити на всілякі зустрічі, щоб дістати інформацію, розпитувати де в кого є знайомі, є інтернет 😒
-
А, тоді ок. Хотіла сказати що ще навчитесь продавати себе, якщо років 20 :) Ну значить ви людина така, не дуже любите живе спілкування, певно бухгалтер - то ваша професія 🙂
-
Я гадаю, ви погодитесь, що це специфіка не виключно Канади? Я працювала з наймом різного рівня спеціалістів в 7ми країнах як мінімум. І ось ці фрази від хайрінг менеджера типу : щось мені його енергетика не зайшла, або я відчуваю, що він нам не підходить - це просто класика. Зазвичай така історія в компаніях де немає стандартизованого рекрутингу, і таких роботодавців безліч в будь-якій країні.