Українська Манітоба
-
Друг працює в CBSA на кордоні - три роки не міг потрапити до вибірки, але не здався і тепер є і робота і карʼєрний ріст
-
Бояться, що CRA прийде 😄
-
На даному етапі не готовий повертатися в офіс, а remote позицій в цій сфері на жаль немає 🥲
-
Рєбзя, є питання, яке мене вже давно мучить )) Допоможіть розібратись. Чому наші новоприбулі так бояться e-transfer? Якась є-трансферфобія ))) Пояснюю: якщо брати якісь бьюті-процедури, або щось купляти у українців, які приїхали останніми 2-3 роками, то завжди просять кеш. Я ще кожного разу перепитую «а є-трансфером можна?» - «ні, краще кеш будь ласка». Це люди, які мене знають особисто (регулярні бьюті-процедури), тобто знають що я «не кидалово». При цьому українці, що тут давно, проблем з є-трансфером не мають 🤷🏻♀️ Вже багато років ходжу до двох наших бьюті майстринь, завжди закидаю оплату є-трансфером, і всі довольні. Є-трансфер - це ж той самий кеш! Просто зручніше. Зручніше мені, клієнту, бо для розрахунку кешем мені треба додатково теліпатися в банк, знімати кеш оце все. Я вже задовбалася )) Поясніть мені, що за страх є-трансіферіа?
-
Ну, це моє припущення але як каже мій бос don’t assume, бо тоді буде ass u and ass me, тобто двоє в лайні 😄
-
Ясно . «Банк запитає» так от люди не хочуть лишніх питань) тому і не хочуть е-трансферів )
-
Нє … ну це жжж кеееш. Мій кеш ( фізичний) точно ніхто не бачить
-
Так в тому то і справа, що блокували не тільки через великі суми, а через малі суми по 300-500 грн. теж. Просто через те, що цих транзакцій було багато.
-
Тобто Якшо я одного дня вирішу покласти собі на дебітний рахунок 100 000$ . То до мене не буде питань з боку податкової?🤨