Українська Манітоба
-
Вже майже 2 мiсяцi висить знак для дружини. Не помiтив рiзницi
-
А мені мій інструктор казав так - якщо той значок тобі додає трохи впевненості, і ти не так хвилюєшся - вішай, навіть декілька 🙂
-
🔫 @antiquestore_g кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Victoria, @Vasyl1401, @maxym466, Olga Selyshcheva, Stas, @blank_named, @come_to_me_weirdo, @anastasiia_martin Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Вітаємо, Клер Шульдикова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тепло, сонечки повилазили Всі штани в них
-
Хто це?
-
Завжди будь ласка
-
Чи Ви пробували пластирі? Доречі можна як будете в лікаря спитати поради
-
Всім привіт🌸 У мене дуже важливе питання, будь ласка, поставтеьс до цього з повагою, або не коментуйте. Хто недавно або давно зміг кинути курити в Канаді. Який метод був дієвим? В Україні ніколи не турбувало мене це питання і тим паче методи вирішення. Знаю лише один яскравий приклад після 50 роквв куріння, як відбило, але після бабці якоїсь)) Чи є в Канаді такі ж бабці? Вагітність ще допомагає, але цей метод зараз не розглядаємо. Щиро дякую🙏